Hamas Duyurdu: 'Gazze ve İsrail Arasındaki Gerginliği Sona Erdirmek İçin Anlaşma Sağlandı'

Hamas tarafından yapılan açıklamada, İsrail ile Gazze'deki gerginliği sona erdirmek için anlaşma sağlandığı duyuruldu. Hamas tarafından yapılan açıklamada, “İsrail ile Gazze'deki gerginliği sona erdirmek için anlaşma sağlandı” denildi.Hamas tarafından yapılan açıklamada.

Hamas Duyurdu: 'Gazze ve İsrail Arasındaki Gerginliği Sona Erdirmek İçin Anlaşma Sağlandı'

Hamas tarafından yapılan açıklamada, İsrail ile Gazze'deki gerginliği sona erdirmek için anlaşma sağlandığı duyuruldu.

s-3663f7513358fd8e22e21457b96eeee8e3e77a
Hamas tarafından yapılan açıklamada, “İsrail ile Gazze'deki gerginliği sona erdirmek için anlaşma sağlandı” denildi.Hamas tarafından yapılan açıklamada, İsrail ile Gazze'deki gerginliği sona erdirmek için anlaşma sağlandığı duyuruldu.

'İsrail’e yönelik saldırılara son verilecek'

s-15bd41b3dad65d01bd01a62eb34d5c2acacb86
Hamas açıklamada, “Katar Temsilcisi Muhammed el-Amadi'nin arabuluculuğu ile gerçekleştirilen görüşmelerde İsrail ile Gazze'deki gerginliği sona erdirmek için anlaşma sağlandı. Anlaşma ile İsrail’e yönelik saldırılara son verilecek” ifadelerine yer verdi.

Sağlık sisteminin çökmesi nedeniyle anlaşma kabul edildi

s-5fa0c9a1603a6915849acff85fe21a2cb784e9
Gazze’de yaşanan korona virüs salgını nedeni ile sağlık sisteminin çökmemesi ve insani yardım malzemelerine ihtiyaç duyulduğuna değinen Hamas, bu nedenle ateşkesi kabul ettiklerini açıkladı. İsrail’e yönelik saldırıların sona ermesi ile Kerem Şalom ve Erez geçişlerinin yeniden açılacağı belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda İsrail Gazze'nin son ticaret kapısını kapatmıştı

İsrail Gazze'nin Son Ticaret Kapısını da Kapatma Kararı Aldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER