Hamile Eşini Atıp Öldürdüğü İddia Edilen Adam 13 Gün Sonra Kendine Ölüm Aylığı Bağlatmış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde eşi Hakan Aysal ile birlikte gittikleri tatilde kayalıklardan düşüp ölen 7 aylık hamile Semra Aysal’ın olaydan önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Hamile Eşini Atıp Öldürdüğü İddia Edilen Adam 13 Gün Sonra Kendine Ölüm Aylığı Bağlatmış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde eşi Hakan Aysal ile birlikte gittikleri tatilde kayalıklardan düşüp ölen 7 aylık hamile Semra Aysal’ın olaydan önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Eşini kayalıklardan attığı iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal’ın SGK’ya başvurduğu ve 13 gün sonra ölüm aylığı almaya başladığı ortaya çıktı.

s-8a3fca876ee924e1a28e3314c5d6452c22dcac
Sabah gazetesinin haberine göre, Hakan Aysal, Semra Aysal'ın cenazesinden 2 gün sonra, veraset ilamı için mahkemeye başvurdu. Dilekçede, "Geriye sağ eşi ben Hakan Aysal mirasçı olarak kaldım. Başka da mirasçıları yoktur" yazan Hakan Aysal, belgeyi aldı.

2.5 yıl ölüm aylığı almış

s-1e1a92e0107ccfb3802d5c3cc2b56bced97506
10 gün sonra ise SGK'ya başvuran Aysal'a, 1 Temmuz 2018'den itibaren 757 lira ölüm aylığı bağlandı ve 2.5 yıldır bu maaşı aldığı belirlendi. Hakan Aysal, yargılandığı Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi tarafından cezaya çarptırılırsa, devletten aldığı tüm maaşları faiziyle geri ödeyecek.

Hakan Aysal tarafından öldürüldüğü iddia edilen Semra Aysal'ın kayalıklara inerken çekilen videosu ortaya çıkmıştı

Kocası Tarafından Öldürülen Semra Aysal’ın Son Görüntüleri: 'Bu Adam ya Kadını Atacak ya da Kadın Adamı' - Amatör Fotoğrafçı Çekti, NASA'ya Gönderdi: 'Milyon Yılda Bir Gerçekleşen Gökyüzü Olayı' - Aşı Karşıtlığı Türkiye'de Gittikçe Artıyor: En Yüksek Oran Güneydoğu Anadolu'da - Öğretmenlere Aşılama Başladı: Milli Eğitim Bakanı Selçuk Aşı Yaptırdı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER