Hasta, Doktor ve Hemşirelere Küfretti; Yakınları İse Görevlilere Saldırdı

Bursa’da kavga sonrası yaralanarak acil serviste tedaviye alınan Tamer Ü., doktor ve hemşirelere küfredip, saldırmaya çalıştı.

Hasta, Doktor ve Hemşirelere Küfretti; Yakınları İse Görevlilere Saldırdı

Bursa’da kavga sonrası yaralanarak acil serviste tedaviye alınan Tamer Ü., doktor ve hemşirelere küfredip, saldırmaya çalıştı. Özel güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle dışarı çıkarılan Tamer Ü.’nün yakınları da hastane bahçesinde görevlilere saldırdı. 

Hasta, Doktor ve Hemşirelere Küfretti; Yakınları İse Görevlilere Saldırdı
Hasta, Doktor ve Hemşirelere Küfretti; Yakınları İse Görevlilere Saldırdı
s-25b73347b926ce45da8abdc484866a2ad0184a
Olay, geçen pazar günü, Osmangazi ilçesinde bulunan Çekirge Devlet Hastanesi'nde yaşandı.Millet Mahallesi'nde husumetli olduğu bir kişiyle kavga eden Tamer Ü., kafasından yaralandı. Tamer Ü., ihbar üzerine gelen ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Tedaviye alınan Tamer Ü., acil serviste kendisiyle ilgilenen doktor ve hemşirelere küfretmeye başladı. Doktorlar, buna rağmen Tamer Ü.'nün tedavisini yapmaya devam etti. Ancak Tamer Ü.'nün saldırgan tavırlarının artması üzerine güvenlik görevlileri devreye girdi.Tamer Ü., tedavisinin ardından dışarı çıkartıldı. Bu sırada sesini duyan hastane bahçesindeki yakınları ise güvenlik görevlilerine saldırdı.

Tekme ve yumruklarla görevlilere saldıran yaklaşık 10 kişiye polisler müdahale etti.

s-9d5fa57cee37fb97de72233e2f201c52b0c8f1
Polis ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle  grup dağılırken, Tamer Ü. ile birlikte yakınları İ.S. ve A.S. gözaltına alındı.Çekirge Polis Merkezi'ne götürülen 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tamer Ü. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, İ.S. ve A.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Saldırı anı kamerada

Saldırı anı kamerada Saldırı anı kamerada 600a94e008c623b658b71c44.jpg
Tamer Ü. ve yakınlarının güvenlik görevlilerine saldırdığı anlar, hastane bahçesindeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, grubun özel güvenlik görevlilerine saldırdığı, bazı saldırganların dubalarla vurduğu ve polis ile güvenlik görevlilerinin saldırganlara müdahale ettiği anlar yer aldı. Çiftlik Bank'ın Yazılımcısı Yurdakul: 'Mehmet Aydın AKP'liydi, Hem de Kadın ve Uyuşturucu Düşkünlüğü Vardı' - Uluslararası Federasyondan Tepki Çeken Görüntüler İçin Açıklama: 'Dönere Yapılmış Bir Saldırıdır' - Dünyanın En Zengin İnsanı Elon Musk'tan 100 Milyon Dolar Ödüllü Yarışma
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER