Havuzlu, Jakuzili Ofis: Bir Şanslı Kişiye Korfu Adası'ndaki Bir Ay Bedava 'Home Office' Fırsatı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok kişinin evden çalıştığı bugünlerde, bir seyahat acentesi uzaktan çalışan kişilere ilginç bir sürpriz sundu. İnternet sitesine başvuru formu koyan acente, şanslı bir kişiye Yunanistan’ın Korfu adasındaki lüks villada bir arkadaşıyl.

Havuzlu, Jakuzili Ofis: Bir Şanslı Kişiye Korfu Adası'ndaki Bir Ay Bedava 'Home Office' Fırsatı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok kişinin evden çalıştığı bugünlerde, bir seyahat acentesi uzaktan çalışan kişilere ilginç bir sürpriz sundu. 

İnternet sitesine başvuru formu koyan acente, şanslı bir kişiye Yunanistan’ın Korfu adasındaki lüks villada bir arkadaşıyla nisanda bir ay boyunca bedava uzaktan çalışma şansı sunuyor.

Uçuş ve kablosuz internet masrafları karşılanıyor...

s-2b1dceaaef3df8d995d3f7625ab261d671aa77
Koronavirüs pandemisi artık Zoom toplantılarını ve uzaktan çalışmayı neredeyse bir zorunluluk haline getirirdi. Bununla birlikte artık, çalışanlar evlerinden hiç çıkmadan günü tamamlayabiliyor.Independent Türkçe'nin Greek City Times'tan aktardığı habere göre, bu durumu en azından iki kişi için değiştirmek isteyen bir acente, lüks villada konaklamanın yanı sıra uçuş ve kablosuz internet masraflarını da karşılamayı taahhüt ederek 2 kişiye, Korfu Adası'nda 1 ay home office fırsatı sunuyor.

5 yatak odası bulunan villada kazananlar havuz ve jakuzinin tadını çıkaracak

s-59098455b4d3c8970536f457ac561f9264a691
Villada tam 5 yatak odası bulunurken kazanan kişiler, terasta manzaranın tadını çıkarma, villaya özel havuzu ve jakuziyi kullanma imkanına da sahip olacak.Çoğu kişinin standartları düşük "home office"lerle mücadele ettiğini belirten acentenin pazarlama müdürü Pete Brudenell, "Birkaç ay uzaktan çalıştıktan sonra manzarayı değiştirme şansı sunmak istedik." dedi.Başvurmak isteyenler için form ise burada.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kira Yardımı ve Hibenin Detayları Belli Oldu - Prof. Dr. Uğur Şahin: 'Türkiye İçin Yeterli Doz Depoladık' - Prof. Dr. Orhan Kural Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER