Her kombine uygun 2019 sonbahar-kış bluz modelleri

Özellikle kullanım alanına göre ip askılı, kalın askılı, kısa kollu, truvakar, uzun kollu modeller yaklaşan yeni sezonun trendleri olmaya devam ediyorlar.

Her kombine uygun 2019 sonbahar-kış bluz modelleri

Özellikle kullanım alanına göre ip askılı, kalın askılı, kısa kollu, truvakar, uzun kollu modeller yaklaşan yeni sezonun trendleri olmaya devam ediyorlar. Maksi, midi ve mini eteklerle giyilebilen, pantolonlarla kullanılabilen, business casual giyimin ikonik tarzı takım elbiseleri tamamlayan kadın bluz modelleri bayan modasının rotası oluyor. Aktüel kadının siluetine yansıyan şık görünüm için olmazsa olmazların son moda tasarımların detaylarını sizler için derledik.



Şık Gardıropların Olmazsa Olmazı Nedir? 

2019 kreasyonunda hem business casual hem de smart casual stilini tamamlamanın oldukça pratiklik kazandıran tarzı bluzları alırken, modanın gerisinde kalmamanız için dikkat etmeniz gerekenler vardır. Yeni sezonda göreceğimiz tasarımlar arasında: 

Fiyonk bağlamalı bluzlar bu yılın trendleri olarak en çok giyilenlerden olurken, yeni sezonda da kullanılacak modeller arasındaki yerini alıyor. 

Boncuklu, desenli, işlemeli bluz modelleri bu sezon geçen senelere oranla biraz daha yoğun olarak görülüyor.
Metalik tonların hüküm sürdüğü parlak görünüm 2019 sonbahar sezonunun en iddialı modellerinden olurken bir diğer yandan ise payetli modellerin de revaçta olduğu dönem geliyor.

Retro esintilerinin de var olduğu sezonda yarım vatkalı omuzlar, fırfırlı yakalar, balon kollar ve dantelli bluz modelleri kendini hissettiriyor.

Gece ve gündüz giyilebilir fonksiyonel tasarımları ile yaşamınızı daha kolay kılan Vision of Sulz her mevsim giyilebilir bluz tarzları ile yaşamın temposunda şıklığınızı korumanızı sağlıyor. Özel olarak yurtdışından getirdiği kumaşlar ve yine yurtdışında el işlemesi olarak hazırlanan nakışlarla klasik modellerden çok uzakta, yeni bir soluk getirdiği bluzlarını online mağazasından satışa sunuyor.

Tek Parça ile Gündüz ve Gece Şıklığı Kazandıran Bluzlar
Özel gün ve davetlerde kullanılabilir fonksiyona sahip bluzlar için her detayı göz önünde bulunduran markanın tasarımlarında dikiş çeşitlerinden, kesim türlerine, renklerden kullanılan materyallere kadar ayrıcalık söz konusudur. Cildinizi tahriş etmeyen, gün boyu en yoğun tempoda dahi formu bozulmayan modeller tercih ederek, neşeli dakikalarınızla etrafınıza pozitif enerjinizi yayacaksınız. Pozitif bir yaşamın beraberinde getirdiği başarıya uzanan yolculukta iyi bir yol arkadaşı olacak tercihler yaptığınız müddetçe neşeniz daima sizinle… Vision of Sulz da bu yolculukta iyi bir arkadaş olmak üzere yanınızdaki yerini alacaktır.



Kapsül Gardırobunuzun Star Parçası Bluz Modelleri
Saten parlaklığında zarafet sunan Vision of Sulz, giyilebilir abartıya sahip payetli kumaşlar ile tasarladığı modellerini özel gün ve gecelerde de rahatlıkla tercih etmenizi sağlıyor. El işlemesi kullanılan özel tasarımlarıyla sadeliğin en görkemli yanını üstünüzde yaşatan marka Avrupa, Asya, Uzak Doğu ve Yakın Doğu'yu bir arada tutan modern çizgilerle gardırobunuzdaki yerini alıyor. 

Kalitesinden ödün vermeyen tasarımlarına daha kolay ulaşılabilmesi için internet mağazacılığı hizmeti vermekte olan markanın diğer ürünleri hakkında bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Özel koleksiyonlar, yeni sezon modeller, zamansız parçalar, basic ve fit modeller ile günün her anına ayak uydurabilmenizi sağlayan seçeneklerini sunarak eforsuz güzellik sahibi olmanıza yardım ediyor. 

Her dönem giyilebilir bluz modelleri ve birbirinden eşsiz parçalar için www.visionofsulz.com/kategori/bluz-modelleri adresini ziyaret ederek, gardırobunuzun aranılan kıyafetlerini bulacaksınız. Ezber bozan tarzınız, zamansız parçalar kullanmanın rahatlığı ile kendini gösterecektir. 

Kaynak: https://www.visionofsulz.com
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER