Hırsızlar Yalnız Yaşayan Adamın 'Tek Arkadaşımdı' Dediği Televizyonunu Geri Getirdi

Sivas’ta yalnız yaşayan Gürsel Karataş’ın "Tek arkadaşımdı" dediği televizyonu çalınmıştı, konunun basında yer almasının ardından çalınan televizyon çöp poşetinin içerisinde evin önüne bırakıldı. Sivas'ta Pulur Mahallesi 3.

Hırsızlar Yalnız Yaşayan Adamın 'Tek Arkadaşımdı' Dediği Televizyonunu Geri Getirdi

Sivas’ta yalnız yaşayan Gürsel Karataş’ın "Tek arkadaşımdı" dediği televizyonu çalınmıştı, konunun basında yer almasının ardından çalınan televizyon çöp poşetinin içerisinde evin önüne bırakıldı.

s-14a8f41009ff097a5a7342c9d131377f27dcbd
Sivas'ta Pulur Mahallesi 3. Sokak'ta bulunan 2 katlı müstakil ikamette yalnız yaşayan 57 yaşındaki Gürsel Karataş’ın evine giren hırsız girdi. Hırsız, eşi 2 yıl önce vefat eden ve yalnız yaşayan Karataş’ın “Tek arkadaşımdı” dediği televizyonunu çalarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri, olayın şüphelisinin bulunması için çalışma başlattı. Hırsızın ve televizyonun bulunması için çalışmalar sürerken, televizyon bir çöp poşetinin içerisinde evin yakınlarına bırakıldı.

Karataş, evinin çevresinde televizyonu bulması üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.

s-d7548032799de754f0e2d400b42c6adf5a50b6
Olay yerine gelen ekipler, televizyon üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Olayın, şüphelisi B.E. ekiplerin çalışmaları neticesinde yakalanarak polis merkezi amirliğine götürüldü.

“Arkadaş geldi”

s-07ccbc9437b60dc25c20d6033324236f173eee
Gürsel Karataş, tek arkadaşı olan televizyonunun geri geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Dışarı hava almaya çıktım. Bir de baktım şüphelendiğim çocuk arka tarafa doğru gidiyor. Peşinden gideyim dedim. Biraz ileri gittim. Türbenin arkasına baktığımda televizyon dayalı olarak orada duruyordu. Oraya bırakmış. Bir liran da kaybolsa insan üzülüyor. İster, istemez mutluyum. Arkadaş geldi” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Gözler Beştepe'de! Renk Haritası Yenilenecek, Kısıtlamalar Gözden Geçirilecek - Kadına Şiddet Bitmiyor! Bir Magandanın Sokak Ortasında Uyguladığı Şiddet Kamerada - Kum Fırtınası Çin ve Moğolistan'ı Vurdu: Sarı Alarm Verildi, 341 Kişi Kayıp
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER