HSK Hakim ve Savcı Kura Sonuçları Açıklandı mı? Hakim ve Savcı Kura Sonuçları 2022 Ne Zaman Açıklanacak?

Yurt genelindeki binlerce hakim ve savcı adayı büyük bir heyecanla açıklanacak olan HSK Hakim ve Savcı Kura sonuçlarına gözlerini dikmiş durumda. Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından kura hakkında açıklamalar yapılmıştı. Resmi siteden yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu.

HSK Hakim ve Savcı Kura Sonuçları Açıklandı mı? Hakim ve Savcı Kura Sonuçları 2022 Ne Zaman Açıklanacak?

Yurt genelindeki binlerce hakim ve savcı adayı büyük bir heyecanla açıklanacak olan HSK Hakim ve Savcı Kura sonuçlarına gözlerini dikmiş durumda.

Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından kura hakkında açıklamalar yapılmıştı.

Resmi siteden yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekilde: ''Hâkimler ve Savcılar Kurulu tarafından, meslek öncesi eğitimlerini tamamlayan ve mesleğe kabullerine karar verilen Adlî Yargı hâkim ve Cumhuriyet savcılarının kura töreni 16.06.2022 tarihinde saat 11.00’da Hâkimler ve Savcılar Kurulu Konferans Salonunda (Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No:36 Yenimahalle/Ankara) gerçekleştirilecektir.İlgililere duyurulur.NOT :Hâkim ve Cumhuriyet savcılarına kura günü cübbe dağıtımı yapılacağından saat 09:30’da Hâkimler ve Savcılar Kurulu Konferans Salonu fuaye alanında hazır bulunmaları gerekmektedir.Kura törenine katılacak hâkim ve Cumhuriyet savcıları en fazla iki yakını ile programa katılabilecektir.''

HSK Hakim ve Savcı Kura Sonuçları Açıklandı mı?

Hakim ve Savcı kura sonuçları 2022 henüz açıklanmadı. Yapılan törenin ardından sonuçların açıklanacağı belirtildi.Kura sonuçları açıklandığında içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Erdoğan Hâkim ve Savcı Adaylarına Seslendi: 'Vicdanınızı Asla Hiçbir Gücün Emrine Vermemenizi İstiyorum'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER