Hükümetin 'cinsel ilişki yasağı' İngiltere'de alay konusu oldu

İngiltere'de hükümetin pazartesi günü Kovid-19 önlemleri dahilinde duyurduğu düzenlemede, kapalı bir alanda ya da özel bir yerde yapılan, iki veya daha pozitif kişiden oluşan bir toplantılara kısıtlama getirildi.

Hükümetin 'cinsel ilişki yasağı' İngiltere'de alay konusu oldu

İngiltere'de hükümetin pazartesi günü Kovid-19 önlemleri dahilinde duyurduğu düzenlemede, kapalı bir alanda ya da özel bir yerde yapılan, iki veya daha pozitif kişiden oluşan bir toplantılara kısıtlama getirildi. Yasaklanmış, İngiliz medyasında "cinsel ilişki yasağı" olarak ele alındı.

Reuters'ın haberine tarafından, yasağa ilişkin bir radyo programına konuşan Parlamento üyesi Simon Clarke, hükümetin insanların geceyi evinde geçirdiğinden kesin elde etmek istediğini söyledi.

"İNSANLARI BUNU YAPMAYA TEŞVİK ETMİYORUZ"

Yasağın insanların dıştan birlikte olmasına müsade verip vermediği sorulduğunda Clarke, "Koronavirüsün kapalı alandan ziyade açık alanda dağılım riskinin daha düşük olduğunu anlatmak dürüst olur oysa natürel ancak şu anda veya başka bir zamanda insanları bunu yapmaya özendirme etmiyoruz" yanıtı verdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Düzenlemenin duyurulmasının arkasından "cinsel ilişki yasağı" etiketi sosyal medyada gündeme yerleşti. Bir Takım kullanıcılar, Başbakan Boris Johnson'ın başdanışmanı Dominic Cummings'in kısıtlama kurallarını ihlal ettiği iddialarını gündeme getirdi.

Muhafazakar milletvekillerinden Tobias Ellwood hazırlanan düzenlemeyi "absürt" olarak nitelendirdi.

Bir Takım kullanıcılarsa yasağın nasıl uygulanacağı mizahi bir biçimde sorguladı. Jen Wood isminde bir kullanıcı, "Herkesin 'cinsel ilişki yasağı'na uymasını sağlamak için özel bir "cinsel ilişki kuvveti" var mı? Pencereleri çalacaklar ve insansız uçaklar falan mı gönderecekler?" paylaşımı yaptı.

Hükümetin 'cinsel ilişki yasağı' İngiltere'de alay konusu oldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER