İBB Meclisi'nde Kavga: Başrolde Yine O İsim Var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin bugünkü oturumunda AKP ve İYİ Partili üyeler birbirine girdi.

İBB Meclisi'nde Kavga: Başrolde Yine O İsim Var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin bugünkü oturumunda AKP ve İYİ Partili üyeler birbirine girdi. Başrolde ise yine AKP'li Tevfik Göksu vardı. Göksu’nun İYİ Partili Meclis Üyesi Ali Kıdık’a "Büfeci ile muhatap olmamak lazım” diye hitap etmesi üzerine salonda arbede çıktı. 

s-810af98f2600aff86db866877e40e9925fbfa9
Meclis oturumundaki arbede, Esenler Belediye Başkanı ve AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun ifadeleri üzerine yaşandı.Göksu, önceki gün İYİ Partili Meclis Üyesi Taylan Yıldız'a "internetçi arkadaş" diye hitap etmiş ve sergilediği tavırlarla gündem olmuştu.

Detaylar için

Sosyal Medya Seviyeyi Tartışıyor: İYİ Parti'li Yıldız'ın 'Metroda İnternet' Önerisine AKP'den 'İnternetçi Arkadaş' Karşılığı Dünkü açıklamasıyla ilgili konuşan Tevfik Göksu, İYİ Partili Ali Kıdık'a hitaben:
"Şimdi Güngören Meydanı’na büfe koyan büfeci arkadaş şöyle bir tweet atmış ‘özür diledi’ diye. İspatlamazsan alçağın ta kendisisin. Söylediğim ifade ‘seni rencide etmek için kullandığım bir ifade değil. Zaten çok sevmişsin profiline eklemişsin’. Arkadaş da teşekkür etti bana. Ama kalkıp da ‘özür diledi’ demek size yakışır” dedi.
Göksu, “büfeci” olarak hitap ettiği İYİ Partili Ali Kıdık’a hitaben konuşmaya başlayarak “Sana yakışır. Doğru söylüyorsunuz büfeci ile muhatap olmamak lazım” dedi. Bunun üzerine Kıdık ayağa kalkarak tepki gösterdi ve meclis üyeleri birbirinin üzerine yürüdü. Meclis üyeleri tekme tokat kavga edince salona güvenlik görevlileri çağrıldı.

Göksu'nun açıklaması ve ardından yaşananlara ilişkin görüntüler

Göksu'nun açıklaması ve ardından yaşananlara ilişkin görüntüler Göksu'nun açıklaması ve ardından yaşananlara ilişkin görüntüler 5f637fed1cd79cf70eae908c.jpg

Arbedenin bir başka açıdan görüntüsü

Arbedenin bir başka açıdan görüntüsü Arbedenin bir başka açıdan görüntüsü
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER