‘İçten’ Bir Eleştiri: ‘Biz Kendimize Göre Bir Din Oluşturduk’

‘Başımıza gelen belalar günahlarımızdan’ Abdurrahman Dilipak, AKP medyasının önemli yazarlarından biri.

‘İçten’ Bir Eleştiri: ‘Biz Kendimize Göre Bir Din Oluşturduk’

‘Başımıza gelen belalar günahlarımızdan’

Abdurrahman Dilipak, AKP medyasının önemli yazarlarından biri. Son günlerde özellikle kenevir ile ilgili yaptığı açıklamalarla da sık sık gündeme geliyordu.Dilipak, bugünkü yazısında ise adeta kendi mahallesini topa tuttu.İslam’ın insanı insanla ve tabiatla barıştıracağını söyleyen Dilipak, “Bu barış bizi Allah’la barışa götürecektir. Biz ise bugün sanki İslam dünyası olarak büyük ölçüde Allah’la savaştayız. Başımıza gelen belalar, büyük ölçüde Şeytanın hilelerinin ya da Şeytanın dostu olan düşmanlarımızın hilelerinin keskinliğinden çok, kendi zaaflarımızdan, günahlarımızdan kaynaklanmaktadır” diye yazdı.

‘Allah’a ve dinine iftara atıyoruz’

Yeni Akit yazarı Dilipak, yazısını şöyle sürdürdü:“Şunu unutmayalım: İman ettim demekle yakamız bırakılmayacak. Hatta Müslümanlık diye yaptığımız birçok şey Allah’a ve O’nun dinine iftiradır. Vay o namaz kılanların haline ki, onlar yetimin hakkını yerler. O yetimi horlar ve aşağılarlar, malına zarar verir ve ona el koyarlar, onu iradesi dışında birilerine nikahlarlar. Vay onların haline.

‘Onları namaz kılmak kurtaramayacak’

“Allah zalimlere yardım etmez. Haksızlıklar karşısında susanlara gelince namaz kılmak, oruç tutmak, hacca gitmekle yakalarını Allah’ın elinden kurtaramazlar. Onlar dilsiz Şeytana dönüşür ve gazaba uğrayanlardan olurlar. Şeytan azapta gerek. Onların kıldıkları namaz da, tuttukları oruç da, gittikleri hac da kabul olmayacak. Tevbeleri de kabul olmayacak.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Abdurrahman Dilipak'tan Erken Seçim Sinyali: 'Mahalle Karışacak'

Abdurrahman Dilipak'ın Attığı, Unutulmaz 19 Fantastik Tweet

Abdurrahman Dilipak Yeni Akit gazetesi köşe yazarı. 66 yaşında. Birçok televizyon prog...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER