İhtiyati Tedbir Kararı Sonrası 'Seydioğlu Baklava' Dükkanlarının Tabelaları İndiriliyor

İstanbul'da hamile kadının bulunduğu araca saldıran Hasan ve Hüseyin Sel'in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava firması hakkında, Seyidoğlu Baklavaları tarafından açılan dava ile tedbir kararı alınmıştı.

İhtiyati Tedbir Kararı Sonrası 'Seydioğlu Baklava' Dükkanlarının Tabelaları İndiriliyor

İstanbul'da hamile kadının bulunduğu araca saldıran Hasan ve Hüseyin Sel'in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava firması hakkında, Seyidoğlu Baklavaları tarafından açılan dava ile tedbir kararı alınmıştı. Kararın arından Seydioğlu dükkanlarının tabelaları indirilmeye başlandı.

s-2373ba000f3cb31fe96a7c110cdd6a9f9fe4ea Pendik’te hamile kadın ve eşinin bulunduğu araca saldıran magandalar Hasan ve Hüseyin Sel’in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava hakkında, Seyidoğlu Baklavaları’nın açtığı dava sonucunda mahkeme ihtiyati tedbir kararı almıştı. Pendik'teki Saldırganlara İlişkin Bir Karar Daha: 'Seydioğlu Baklava' Tabelaları Sökülecek -

Mahkeme Seydioğlu’nun her türlü yayın, tanıtım malzemesi kullanımlarının tedbiren önlenmesine hükmetti

Mahkeme Seydioğlu’nun her türlü yayın, tanıtım malzemesi kullanımlarının tedbiren önlenmesine hükmettiMahkeme Seydioğlu’nun her türlü yayın, tanıtım malzemesi kullanımlarının tedbiren önlenmesine hükmetti İHA'nın haberine göre, mahkeme ihtiyati tedbir kararını kabul ederek, Seydioğlu’nun her türlü yayın, tanıtım malzemesi, mal, ürün, ambalaj, tabela, afiş, broşür, reklam, ilan ve internet üzerinden tanıtım kullanımlarının tedbiren önlenmesine hükmetti. Mahkeme ayrıca Seydioğlu’nun tabelalarının tedbiren sökülmesine de karar verdi.

Kararın ardından Seydioğlu Baklava’ya ait dükkanların tabelaları indirilmeye başlandı.

s-3544908e5aeef431d4f8cb55de6d5a095a6184

Ne olmuştu?

Pendik'te Hamile Kadına ve Aracına Saldıran Magandalar Tutuklandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER