İki Gencin Cansız Bedeni Bulundu: Ölmeden Önce Son Anda Katilinin İsmini Söylemiş

Kayıp iki gençten acı haber geldi Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan İsmail Yalçın ile Hasan Akköse’nin 9 Haziran’dan beri haber alınamıyordu.Cinayet büro ekipleri, gözaltında bulunan kişilerin ifadeleri sonrasında kayıp iki genci bulmak için Serinhisar ilçesinin Aydoğ.

İki Gencin Cansız Bedeni Bulundu: Ölmeden Önce Son Anda Katilinin İsmini Söylemiş

Kayıp iki gençten acı haber geldi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan İsmail Yalçın ile Hasan Akköse’nin 9 Haziran’dan beri haber alınamıyordu.Cinayet büro ekipleri, gözaltında bulunan kişilerin ifadeleri sonrasında kayıp iki genci bulmak için Serinhisar ilçesinin Aydoğdu Yaylası'nda arama çalışmaları yapıyordu.Dün devam eden çalışmalar sonrasında kayıp iki gencin cansız bedenlerine 30 metrelik su kuyusunda bulundu.

Kan donduran detaylar ortaya çıktı

İsmail Yalçın, 9 Haziran’da ailesinden 20 lira harçlık alarak ailesinin aracıyla Serinhisar ilçesinde bulunan arkadaşı Hasan Akköse ile buluşmaya gitti.Ailesi, İsmail Yalçın’dan haber alamayınca kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekipleri, iki gencin en son görüştükleri kişi olan Hasan Akköse’nin akrabası M.A. ve 8 şüpheli gözaltına aldı.Hasan Akköse’nin, ölmeden hemen önce gizlice kız arkadaşını arayarak baş şüpheli Mustafa A’nın adını verdiği ortaya çıktı.İki gencin cesedinin bulunmasıyla birlikte adliyeye sevk edilen Mustafa A. ile beraber toplamda 7 kişi tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili haber

Telefonları Parçalanmış Halde Bulundu: Kayıp İki Genç Üzeri Kapatılmış Kuyuda Aranıyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER