İlber Ortaylı: 'Ne Suriyeli Ne Afgan Ülkede Risk Yaratmaz, Afganlar, Ziraat Sektöründe Katkı Sağlarlar'

Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına katılan Prof.

İlber Ortaylı: 'Ne Suriyeli Ne Afgan Ülkede Risk Yaratmaz, Afganlar, Ziraat Sektöründe Katkı Sağlarlar'

Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına katılan Prof. Dr. İlber Ortaylı, son dönemlerin çokça tartışmalı konusu olan mülteci konusu hakkında konuştu. İlber Ortaylı, 'Afganlara ziraat sektöründe ihtiyaç var. Afganlar Türkiye'ye katkı sağlarlar' dedi. İlber Ortaylı: 'Ne Suriyeli Ne Afgan Ülkede Risk Yaratmaz, Afganlar, Ziraat Sektöründe Katkı Sağlarlar'İlber Ortaylı: 'Ne Suriyeli Ne Afgan Ülkede Risk Yaratmaz, Afganlar, Ziraat Sektöründe Katkı Sağlarlar'

İlber Ortaylı ayrıca "Taliban geliyormuş. Gelenler içinde Taliban ajanları olabilir. E polisimiz var, istihbaratımız var. Bana göre Suriyeliler ve Afganlar dini ve demografik açıdan risk yaratmaz. Gelir oturur. Önce kendi arasında evlenir, sonra elalemle evlenir, sonra gider" dedi.

İlber Ortaylı ayrıca "Taliban geliyormuş. Gelenler içinde Taliban ajanları olabilir. E polisimiz var, istihbaratımız var. Bana göre Suriyeliler ve Afganlar dini ve demografik açıdan risk yaratmaz. Gelir oturur. Önce kendi arasında evlenir, sonra elalemle evlenir, sonra gider" dedi.İlber Ortaylı ayrıca "Taliban geliyormuş. Gelenler içinde Taliban ajanları olabilir. E polisimiz var, istihbaratımız var. Bana göre Suriyeliler ve Afganlar dini ve demografik açıdan risk yaratmaz. Gelir oturur. Önce kendi arasında evlenir, sonra elalemle evlenir, sonra gider" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER