İmamoğlu: Fatih Sultan Mehmet Tablosu Hakkında 'Sahtelik' İncelemesi Başlatıldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin satın alarak Türkiye'ye getirdiği Bellini'nin Fatih Sultan Mehmet tablosu hakkında 'sahtelik' incelemesi başlatıldığını açıkladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevde bulunduğu sürecin değerlendirmesini Haliç Kongre Merkezi'nde düzenle.

İmamoğlu: Fatih Sultan Mehmet Tablosu Hakkında 'Sahtelik' İncelemesi Başlatıldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin satın alarak Türkiye'ye getirdiği Bellini'nin Fatih Sultan Mehmet tablosu hakkında 'sahtelik' incelemesi başlatıldığını açıkladı.

s-36f7646a9f303bd6569ef048a4f68a36bc73f2
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevde bulunduğu sürecin değerlendirmesini Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve belediyenin yönetim kadrosunun katıldığı ‘Adil, Yeşil ve Yaratıcı İstanbul Yolunda 18 Ay’ isimli toplantıda yaptı.

"Fatih tablosuna incelem başlatıldı"

s-7eba83b3c188b85b7bef61481a41e15980b0c9
İmamoğlu konuşmasında dikkat çeken bir bilgi verdi. İmamoğlu, İBB’nin satın alarak İstanbul’a getirdiği Bellini’nin Fatih Sultan Mehmet tablosuyla ilgili sahtelik incelemesi başlatıldığını aktardı. İmamoğlu, ‘fıkra gibi’ diye değerlendirdiği incelemenin, soruşturmaya dönüşmeden kapatılmasını temenni etti.

"İstanbul'un akıl dışı projelere ihtiyacı yok"

s-43f7a8e45cfd888cc6a4cb6a3a074345fbbeed
Konuşmasında Kanal İstanbul'a da değinen İmamoğlu, şunları kaydetti:"Şehrimizin milyarlarca yıllık doğal yapısına ve onbinlerce yıllık eşsiz tarihine zarar vermekten başka hiç bir anlam taşımayan Kanal İstanbul belası hakkında ilgililere bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bunu yapmayın.Lütfen bu şehre, bu millete ve bu tarihe bir kez daha ihanet etmeyin. İstanbul’un, İstanbullunun ve bu güzel ülkenin akıl dışı projelere ihtiyacı yok. Hele hele çıldırmışlara hiç yok!Hedefiniz, motivasyonunuz ve menfaatleriniz ne olursa olsun, buna değmez. Ne karar verdiyseniz, kime söz verdiyseniz fark etmez, vazgeçin. Derhal durun. Bu millet ne bugün, ne de yarın sizi affetmez"
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER