İmamoğlu'na Destek Verdiğini Açıklamıştı: Erdoğan'ın 'Manevi Kızı' Göknur Damat, Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kanserle mücadelesinden dolayı, ‘Manevi kızım’ dediği Göknur Damat, sosyal medya üzerinden Ekrem İmamoğlu destek verdiğini açıkladı.

İmamoğlu'na Destek Verdiğini Açıklamıştı: Erdoğan'ın 'Manevi Kızı' Göknur Damat, Bıçaklı Saldırıya Uğradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kanserle mücadelesinden dolayı, ‘Manevi kızım’ dediği Göknur Damat, sosyal medya üzerinden Ekrem İmamoğlu destek verdiğini açıkladı. "Her şey çok güzel olacak" paylaşımı ardından hakarete uğradığını aktaran Damat “Sen misin cesur yürek” diyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Damat baldırından hafif yaralandı, sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Saldırgan ise henüz yakalanamadı.  s-d87c8b8ac5b518dddaefb02cf72f9dfd7b4c63 Kanser tedavisi gören, KOSGEB’ten çektiği kredi ile makyaj stüdyosu açan, kanserle mücadelesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "manevi kızım" dediği Göknur Damat, Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına 20 TL destekte bulundu ve dekontu "Herşey çok güzel olacak" mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu paylaşım ardından Göknur Damat'a “Sen hâlâ gebermedin mi? mesajları atıldı. Genç kadın hedef gösterildi ve hakarete uğradı.

s-c923e6e1a273b2d0e0deb57a0104ce689d4c02 Önceki gün Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'e konuşan Göknur Damat, “Üç gündür sinirimden ağlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı beni, kanser konusundaki çalışmalarımdan dolayı Külliye'ye de davet etti. Beraber fotoğraf çektirdik. ‘Manevi Kızım' dedi. Ben asla parti tutmam. Kişi tutarım. Neden bu kadar rahatsız oldular? Ben kendi, iradem ve aklımla hareket ediyorum. Böylesine hakaret dolu paylaşım yapanlardan şikayetçi olacağım” dedi.

Göknur Damat dün akşam saatlerinde “Sen misin o cesur yürek?” diyen bir kişi tarafından baldırından bıçaklandı.

s-968734d71c72ba87ba1fdeb3c31678a8bc5602

Ekrem İmamoğlu bugün Göknur Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu ve ardından şu açıklamayı yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER