İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Kanal İstanbul Yanıtı: 'İstanbul 1'den Büyüktür'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kanal İstanbul'u inadına yapacağız" sözlerine yanıt verdi: "İstanbul ile inatlaşmayı hâlâ kendisine marifet görenlere 23 Haziran'ı hatırlatıyorum.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Kanal İstanbul Yanıtı: 'İstanbul 1'den Büyüktür'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kanal İstanbul'u inadına yapacağız" sözlerine yanıt verdi: "İstanbul ile inatlaşmayı hâlâ kendisine marifet görenlere 23 Haziran'ı hatırlatıyorum. İstanbul 1'den büyüktür."

s-bfacf1f2285f486d64d285948092ec9941e0e3
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın "Kanal İstanbul'u inadına yapacağız" sözlerine cevap verdi. "İstanbul ile inatlaşmayı hâlâ kendisine marifet görenlere 23 Haziran'ı hatırlatıyorum" diyen İmamoğlu, "İstanbul 1'den büyüktür" ifadelerini kullandı. Gara'ya yapılan operasyonu hatırlatan İmamoğlu, "Birilerinin 'müjde' açıklamasının daha sonra niçin 'başarısız olduk' açıklamasına döndüğünün henüz milletin vicdanında cevabı verilmedi" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul açıklamasının bir gündem değiştirme çabası olduğunu söyledi.

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan'dan Kanal İstanbul Çıkışı: 'İnadına Yapacağız' AKP İstanbul İl Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Engellemeye çalışıyorlar ya, Kanal İstanbul projemizin etüt kapsamında yer alan tüm teknik çalışmalar tamamlandı, diğer adımlar için de gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Onlara rağmen Kanal İstanbul'u yapacağız, inadına yapacağız. Kanal İstanbul'la İstanbul nasıl güzelleşecek, nasıl bir başka şehir olacak, bunu da görecekler" ifadelerini kullanmıştı. Ermenistan'da Darbe Girişiminin Perde Arkası: 'Paşinyan'ın Açıklaması Rusya'yı Küplere Bindirdi' - Çaydanlık Şakası Yapan Kuzenini Televizyonla Kovalayan Adam - Döviz Kurlarında Yükseliş Sürüyor: Dolar 7.20 Seviyesine Tekrar Yaklaştı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER