İmamoğlu Tatil Eleştirileri İçin 'Benim Tarzım Bu, Toplum Alışacak' Dedi İddiası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 41 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ depremi sonrası kayak tatiline gittiği için eleştirilirken, CHP'li Barış Yarkadaş, İmamoğlu'nun yakın çevresi ile görüştüğünü belirtti.

İmamoğlu Tatil Eleştirileri İçin 'Benim Tarzım Bu, Toplum Alışacak' Dedi İddiası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 41 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ depremi sonrası kayak tatiline gittiği için eleştirilirken, CHP'li Barış Yarkadaş, İmamoğlu'nun yakın çevresi ile görüştüğünü belirtti. Yarkadaş, İmamoğlu'nun "Benim tarzım bu, toplum buna alışacak. Ben alışa gelmiş siyasetçi değilim" dediğini söyledi.

s-ff750827ebeb759607828fb24680e639008cbb
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrası ailesiyle birlikte Palandöken'e kayak tatiline gitmesi tartışma konusu oldu.

"Toplum buna alışacak"

"Toplum buna alışacak""Toplum buna alışacak" CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu 'Türkiye'nin Nabzı' programına katıldı. İmamoğlu'nun deprem sonrası tatile gitmesinin yanlış olduğunu belirten Yarkadaş, "Tatilin kendisini eleştirecek halimiz yok. Tabi ki herkes ailesiyle tatile gitmek ister. Ama bu tatilin zamanlaması yanlış olmuştur. Ben İmamoğlu'nun çalışma arkadaşına sordum. Bana, Ekrem beyin 'Benim tarzım bu. Toplum da buna alışacak ben alışılagelmiş bir siyasetçi değilim' dediğini ifade etti" diye konuştu.

"Talihsiz bir açıklama"

s-1430f4af6ada05adfcdcb2fa7cffc8bdfea6e2
İmamoğlu'nun değerlendirmesini bir siyasetçi açısından "talihsizlik" olarak nitelendiren Yarkadaş, "Siyasetçilerin, 'Toplum buna alışacak' demesi 41 kişinin öldüğü depremden sonra kabul edilebilecek bir değerlendirme değil" ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER