IMDb, Sedat Peker Sayfasını Yayından Kaldırdı

Dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanını bünyesinde barındıran Internet Movie Database'te (IMDB), suç örgütü lideri Sedat Peker'in videoların yer aldığı sayfa, TV kategorisinde birinciliğe yükselmesi ardından kaldırıldı. Suç örgütü lideri Sedat Peker’in videoları i.

IMDb, Sedat Peker Sayfasını Yayından Kaldırdı

Dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanını bünyesinde barındıran Internet Movie Database'te (IMDB), suç örgütü lideri Sedat Peker'in videoların yer aldığı sayfa, TV kategorisinde birinciliğe yükselmesi ardından kaldırıldı.

s-a29bebfd57877b9aea939c95081ca0d84cf6e9
Suç örgütü lideri Sedat Peker’in videoları için IMDb’de açılan ‘Sedat Peker vs AKP’ sayfası, yayından kaldırıldı.Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in çektiği videolar IMBD’de TV programları kategorisinde yayınlandı. 30 bine yakın oyla 10 üzerinden 10 değerlendirme puanı alarak birinci sıraya yükselen sayfa, IMBb tarafından kaldırıldı.

Ancak Peker'in kendi kişisel bilgilerinin yer aldığı sayfa ise hala yayında.

s-d9c01f58422b8804a8b7162ca1cb5bf3580b25
Peker’in videolarının yer aldığı sayfanın açıklamasında, "Hükümetle derin bağlantıları bulunan bir mafya lideri devrilir ve evi basılır. Şimdi o, mafya ile hükümet arasındaki karanlık bağlantıları açığa çıkararak kendisine yanlış yapanlardan intikam almak istiyor" ifadeleri yer alıyordu.Sayfada Peker’in videolarının “tarzının” da biyografi, suç, reality show şeklinde olduğu ifade ediliyor. ABD'de Engelli Yardımı Alan Vücut Geliştirmeci, Instagram'da Yakayı Ele Verdi - Bakire Olmayan Kadınların Toplumdan Dışlanması Gerektiğini Söyleyen Çağ Dışı Adama Kapak Gibi Tepkiler - Ünlü Oyuncu Engin Altan Düzyatan Dolandırıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER