Isınmak İçin Ateş Yakan 4 Kişi Melih Cevdet Anday'ın Heykelini Yaktı

Beşiktaş Şairler Parkı'nda bulunan Şair Melih Cevdet Anday'ın heykeli dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz 4 kişi tarafından yakıldı.

Isınmak İçin Ateş Yakan 4 Kişi Melih Cevdet Anday'ın Heykelini Yaktı

Beşiktaş Şairler Parkı'nda bulunan Şair Melih Cevdet Anday'ın heykeli dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz 4 kişi tarafından yakıldı. Kısa süre içerisinde yakalanan 4 kişinin heykeli yanlışlıkla yaktığı ortaya çıktı.

s-5c65a376c5bc203f4cce8c041abb093dee2b4b
İddiaya göre Şairler Parkı'nda 4 kişinin ısınmak için yaktığı ateş içerisine atılan maddelerin de etkisiyle bir anda Melih Cevdet Anday'ın heykeline sıçradı.Paniğe kapılan 4 kişi yangını söndürmeye çalıştı ancak başaramayınca korkuya kapılarak parktan kaçtı.

Vatandaşların ihbarıyla parka gelen itfaiye ekibi yangını söndürdü.

Vatandaşların ihbarıyla parka gelen itfaiye ekibi yangını söndürdü.Vatandaşların ihbarıyla parka gelen itfaiye ekibi yangını söndürdü.

Heykeltıraş Metin Yurdanur Twitter'dan; "25 yıl önce yapmış olduğum heykelin yakıldığını öğrendim. Bu olaydan derin üzüntü duyuyorum" dedi.

Yakalanarak gözaltına alındılar

s-a3add428947aa3119ec11121e51953f47e1620
Polislerin peşlerine düştüğü bu 4 kişi kısa sürede parka yakın bir noktada yakalanarak gözaltına alındı. Olay yeri İnceleme ekipleri bir süre yanan heykel üzerinde inceleme yaptı.

Beşiktaş Kaymakamlığı da gözaltına alınan 4 kişinin işlemlerinin sürdüğünü belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER