İspanya'da koronavirüsün ayırdığı ihtiyar çift 102 gün sonradan kavuştu

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten (Kovid-19) en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İspanya'da bir bakımevinde yaşayan Pascual Perez (84) ile salgın nedeniyle 102 gün baştan başa öbür kalan eşi Agustina Canamero (81) kavuştu.

İspanya'da koronavirüsün ayırdığı ihtiyar çift 102 gün sonradan kavuştu

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten (Kovid-19) en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İspanya'da bir bakımevinde yaşayan Pascual Perez (84) ile salgın nedeniyle 102 gün baştan başa öbür kalan eşi Agustina Canamero (81) kavuştu. Çiftin 3 ayı aşkın süreden daha sonra kavuşma anları ise sosyal medyada yoğun ilgi fark etti.

Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yüzbinlerce insanın ölümüne neden olurken, virüsten korunma zarfında uygulanan sosyal mesafe, hissi anları da beraberinde getirdi. Koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan İspanya'nın Barselona kentinde bir bakımevinde yaşamış Pascual Perez, eşi Agustina Canamero'dan 102 gün baştan başa bambaşka kaldı.

PLASTİK PERDEDEN BİRBİRLERİNE SARILDILAR

Risk grubunda olmaları sebebiyle virüsten korunmak için bambaşka kalmak zorunda kalan yaşlı çiftin kavuşması şehvetli anların yaşanmasına neden oldu. Kavuşma anlarında, Canamero ile Perez arasında plastik bir perde olmasına rağmen sarıldıkları ve çiftin maske taktığı görüldü.

İspanya'da koronavirüsün ayırdığı yaşlı çift 102 gün sonra kavuştu

HİÇ BU DEĞIN UZUN AYRI KALMADILAR

Yerel medya, çiftin 59 yıldır evli olduğunu ve evlilik hayatlarının hiçbir döneminde bu dek uzun vakit birbirlerinden ayrı kalmadıklarını duyurdu. öte yandan, bakımevinde kavuşan tek çift Canamero ile Perez değildi. Beatriz Segura, aralarında bulunan plastik perdeye karşın, 96 yaşındaki annesine sarıldı. Segura, kendisinin 15 Mart'tan beri annesiyle yakın bağlantı kuran tek kişinin kendisi olduğunu belirtti.

İspanya'da koronavirüsün ayırdığı yaşlı çift 102 gün sonra kavuştu

İSPANYA'DA SON DURUM

İspanya'da son verilere kadar koronavirüs tespit edilen toplam olgu sayısının 293 bin 832 olduğu ifade edildi. Ülkede 28 bin 325 kişi virüs sebebiyle hayatını kaybetti.

İspanya'da koronavirüsün ayırdığı yaşlı çift 102 gün sonra kavuştu

Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER