İstanbul'da Botoks Sonrası Ölüm İddiası: Güzellik Merkezi Kaçak Çıktı, 5 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde, 38 yaşındaki Kübra Boyraz, bir güzellik merkezinde botoks yaptırdıktan sonra fenalaştı.

İstanbul'da Botoks Sonrası Ölüm İddiası: Güzellik Merkezi Kaçak Çıktı, 5 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde, 38 yaşındaki Kübra Boyraz, bir güzellik merkezinde botoks yaptırdıktan sonra fenalaştı. Boyraz, bir gün sonra hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken, Boyraz'ın güzellik merkezi çalışanları tarafından evine getirildiği anlar kameralara yansıdı...

Eve geldikten sonra fenalaştı, ertesi gün hayatını kaybetti

s-48825e517eb8c289e6fcefa74657d81f4e70ed
DHA'nın aktardığı bilgiye göre, İstanbul Beylikdüzü'nde 38 yaşındaki Kübra Boyraz güzellik merkezinde yaptırdığı botoks işleminden sonra hayatını kaybetti. Beylikdüzü'nde bir rezidansta bulunan güzellik merkezine giden Kübra Boyraz, botoks yaptırdıktan sonra evine döndü. Evine fenalaşan Boyraz, babasının çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Genç kadın hastanede tüm müdahalelere rağmen ertesi gün hayatını kaybetti. Kızının ölümünden şüphelenen baba Boyraz, suç duyurusunda bulundu.

Boyraz'ın güzellik merkezine girip-çıktığı anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Boyraz'ın güzellik merkezine girip-çıktığı anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı Boyraz'ın güzellik merkezine girip-çıktığı anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı 5f6ca09da1190f970fb51515.jpg

Gözaltına alınan beş kişi birbirini suçladı

s-0d603c8d4793bce7c7e542cd48d42f725a7038
Şikayet üzerine polis ekipleri, Boyraz'ın telefonunda yapılan yazışmaları inceledi. Yazışmalarda Beylikdüzü'nün Adnan Kahveci Mahallesi Avrupa Caddesi üzerinde bulunan bir güzellik merkezinin personeliyle botoks hakkındaki mesajların tespit edilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Biri hekim, beş kişi gözaltına alındı.Yapılan incelemelerde güzellik merkezinin kaçak olduğu ortaya çıktı.İfadeleri alınan güzellik merkezi çalışanları birbirini suçladı. Kübra Boyraz'ın ölümü ile ilgili hiç bir suçlamayı kabul etmeyen 5 şüpheli de, suçu birbirinin üzerine attıkları öğrenildi.

'Botoks ölümcül bir tedavi değildir'

s-bb6a27a85997af15168fd9c15bf6241fea8b00
CNN Türk'te konunun tartışıldığı programda konuşan Op. Dr. Ali Sina Mengi, "Botoks öldürür mü?" sorusuna şöyle yanıt verdi.
"Normalde ölmemesi gerekir. Botoks ölümcül bir tedavi değildir. İlk aklıma alerjik reaksiyon geliyor. Ölümle sonuçlanabilmesi için ya alerjik reaksiyon ya da doz aşımı olması lazım ve kafadaki boşluklardan birisine botoks verilmiş olması lazım. İki şık dışında ölüm oluşamaz. Birinci şık her zaman alerjik reaksiyondur. Tam donanımlı bir sağlık merkezinde yapılmış olsa bu uygulamalar, bu tarz komplikasyonlara yönelik hazır ilaçlar var. Anında uygulanır."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER