İstanbul'da Metrobüs Kullananlar Dikkat! İncirli İstasyonu 2 Gün Kapalı Olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Eylül ayında sona gelineceğini öngörülen çalışmaya dair duyurular yapılıyor Belediye, Söğütlüçeşme istikametine gidecek olan yolcular için ise alternatif durak ismi verdi.

İstanbul'da Metrobüs Kullananlar Dikkat! İncirli İstasyonu 2 Gün Kapalı Olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Eylül ayında sona gelineceğini öngörülen çalışmaya dair duyurular yapılıyor

Belediye, Söğütlüçeşme istikametine gidecek olan yolcular için ise alternatif durak ismi verdi. İBB tarafından yapılan açıklamalarda 'Bu süreç içerisinde metrobüs hattı hiçbir zaman kesintiye uğramayacak. İBB, duyurularla ve tüm birimleriyle aldığı önlemlerle İstanbulluların ulaşımda sıkıntı yaşamamasını sağlayacak' ifadeleri kullanıldı.

İstanbulkart'tan metrobüs yolunu kullanacak olan İstanbullu vatandaşlara SMS yoluyla bir uyarı yapıldı.

2 gün boyunca kapalı olacak İncirli istasyonu hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Gelen mesajda 'Değerli İstanbulkartlı, daha güvenli ve tasarruflu Metrobüs hattı için Metrobüs yoluna 'Beyaz Yol Beton Kaplama' yapıyoruz. Bu çalışma kapsamında İncirli istasyonu Söğütlüçeşme yönü, 17 Temmuz 18:00 ile 19 Temmuz saat 06:00 tarihleri arasında kapalı olacaktır. Söğütlüçeşme yönüne gitmek için önce Bahçelievler durağına gidebilir, oradan Söğütlüçeşme yönüne giden metrobüslere binebilirsiniz.' ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

İstanbul Haliç Köprüsü'nde Korku Dolu Anlar: Metrobüs Alev Aldı, Yolcular Son Anda Tahliye Edildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER