İstanbul'un Gözde Mekânı Nişantaşı Alancha Yeni Yıla 'CHEERS TO 2018' ile Giriyor…

Türkiye’nin Parti Gurusu Senem Selimi’den Yeni Yıl Partisi, Sanatçı Ceynur ile Tüm İstanbul’u Sallayacak… 2017 yılını geride bırakmaya say

İstanbul'un Gözde Mekânı Nişantaşı Alancha Yeni Yıla 'CHEERS TO 2018' ile Giriyor…
Türkiye’nin Parti Gurusu Senem Selimi’den Yeni Yıl Partisi, Sanatçı Ceynur ile Tüm İstanbul’u Sallayacak…

2017 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala yepyeni bir yıla muhteşem bir partiyle girmeye hazırlanılıyor. Her partisi büyük coşku ve eğlenceyle geçen Senem Selimi tüm dostları ve sevenlerini buluşturacağı yeni yıla sayılı günler kala düzenleyeceği bu parti şimdiden tüm parti severlerin dilinde…

Senenin son partisine büyük bir özenle hazırlanan Parti Gurusu, eğlence, hediye yağmurları ve sevdikleriyle birlikte geçirecekleri inanılmaz coşkuya dâhil olmak isteyenler için, 28 Aralık 2017 Perşembe akşamı saat: 20:30’da “Cheers To 2018 Party” ile Nişantaşı Alancha’da herkesi buluşturacak.
Sanatçı Ceynur’un muhteşem canlı performansı, DJ Mertcan’ın hareketli parçalarıyla keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız Alancha sizleri bekliyor olacak.

Medya sponsorluklarını Maxi Haber (www.maxihaber.net), Evos Angels Dijital Dergisi (www.evosangels.com) ve Yabangee’nin (www.yabangee.com) üstlendiği, hediye sponsorları Kozmetik Dermatologist Uzm. Dr. Mehmet Rahşan, Dentaluna Klinik, Songül Estetik, Garage Hair Repair Studio, Kişisel Antrenör Mutlu Çiftlik, Access Bars Enerji Uzmanı Nihal Coşkun olan etkinlik için tüm hazırlıklar büyük bir titizlikle düzenlenmekte.

Ayrıca gecede çekilen kareleriniz organizasyon boyunca Fotoğraf sanatçısı Yasemin Evcen’in katkılarıyla sizlerle buluşacak.

Ücretsiz olarak giriş yapılacağı Nişantaşı Alancha’daki etkinlikte sizde yer almak istiyorsanız Parti Gurusu Senem Selimi’nin etkinlik sayfasından iletişime geçebilir, tüm sevdiklerinizle birlikte yeni yıl öncesi geçmişe veda eğlencesi yapabilirsiniz.

Parti Linki : https://www.facebook.com/events/956714934490834/

 
Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER