İtalya'da Market Alışverişine Giden Ebrar Karakurt'un Paylaştığı Türk Ürünlerinin Fiyatları

Alım gücümüzün giderek düştüğünü hepimiz iliklerimize kadar hissediyoruz.

İtalya'da Market Alışverişine Giden Ebrar Karakurt'un Paylaştığı Türk Ürünlerinin Fiyatları

Alım gücümüzün giderek düştüğünü hepimiz iliklerimize kadar hissediyoruz. Geçmişte fiyatı hiç de gözümüze batmayan hatta ucuz olarak nitelendirdiğimiz ürünleri almak için artık 2-3 kere düşünüyoruz.

Market fiyatları aldı başını gidiyor. Küçük hesapların içinde adeta boğuluyoruz. Yakında da neredeyse bütün maaşımızı mutfak masraflarımız için ayıracağız.

Bu durumda olunca da haklı olarak yurt dışındaki fiyatlara gözümüz kayıyor. Genellikle de karşılaştığımız fiyatlar hepimizin ağzını açık bırakıyor hatta üzüyor.

Önceki içeriklerimizde sizlere yurt dışındaki fiyatlardan bahsetmiştik. Zaten siz de az çok biliyorsunuzdur.

Şimdi de Ebrar Karakurt'un sayesinde İtalya'daki Türk ürünlerinin fiyatlarını göstereceğiz. Biliyorsunuz Igor Gorgonzola Novara takımına transfer olan yıldız voleybolcu Ebrar, sevgilisi İmge ile birlikte İtalya'da yaşıyor.

Geçtiğimiz gün sevgilisiyle market alışverişine giden Karakurt'un Instagram'dan paylaştığı hikayelerde ürünlerin fiyatları dikkatimizi çekti.

Biz de bu ürünleri sizlere göstermek istedik... Mesela, popüler bir markaya ait olan bu şampuan 4.90 Euro.

Bu görseldeki bebek bisküvisi 5.15 Euro ve raftaki en pahalı ürün bu. Diğer atıştırmalıkların fiyatları da genellikle 1.45 ile 2.65 Euro arasında.

Durum bu bölümde de aynı. 2.65 Euro'nun üstünde atıştırmalık bulunmuyor.

Bu kısımda da 2.25 Euro'ya yoğurt görünce baygınlık geçiriyoruz. Aynı şekilde bu rafta da en pahalı ürün 4 Euro civarında.

Vallahi de billahi de Murat Kekilli gibi ordan oraya atasım var kendimi... Biz ne yapacağız böyle? Nasıl bir çıkış yolu bulacağız?

Yorum sizin!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER