Jeff Bridges, Lenf Kanserine Yakalandığını 'Dude'un Söyleyeceği Gibi Yeni Bir B*k Gün Yüzüne Çıktı' Sözleriyle Duyurdu...

Coen kardeşlerin 1998 yapımı 'The Big Lebowski' filmindeki 'Dude' karakterini canlandıran ABD'li oyuncu Jeff Bridges, lenf kanseri olduğunu açıkladı. Oscar ödüllü aktör, Twitter paylaşımında The Big Lebowski filminde canlandırdığı Dude (Ahbap) karakterine atıfta bulundu. 'Dude'u.

Jeff Bridges, Lenf Kanserine Yakalandığını 'Dude'un Söyleyeceği Gibi Yeni Bir B*k Gün Yüzüne Çıktı' Sözleriyle Duyurdu...

Coen kardeşlerin 1998 yapımı 'The Big Lebowski' filmindeki 'Dude' karakterini canlandıran ABD'li oyuncu Jeff Bridges, lenf kanseri olduğunu açıkladı.

Oscar ödüllü aktör, Twitter paylaşımında The Big Lebowski filminde canlandırdığı Dude (Ahbap) karakterine atıfta bulundu.

s-5b84a8bf15fa9edb9472e3163fea83bfaed78a

'Dude'un söyleyeceği gibi... Yeni bir b*k gün yüzüne çıktı...'

"Bana lenfoma teşhisi kondu. Ciddi bir hastalık olmasına rağmen, harika doktorlara sahip olmaktan ve hastalığın seyrine yönelik yapılan açıklamaların iyi olmasından dolayı kendimi şanslı hissediyorum"Başarılı oyuncu, iyi dileklerde bulunanlara teşekkürlerini sundu ve tedavi sürecinden haberdar edeceğini duyurdu.

Bridges ikinci mesajında ise 'Hepimiz bu işin içindeyiz' diyerek takipçilerinin seçimlere katılmasını istedi.

s-b6d70f855939a473ce9cf4b6beff01c50bab4a
70 yaşındaki aktör, yedi kere Oscar'a aday gösterilmiş, 2010 yılında "Crazy Heart" (Çılgın Kalp) filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını almıştı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER