Kabine Toplantısı Sonrası Erdoğan: 'Yüz Yüze Eğitim Devam Edecek, 40 Bin Yeni Sağlıkçı Alınacak'

'Türkiye'nin sınır ötesi harekatları siyaset üstü bir konudur' Bu tezkereye karşı çıkmak, bitme noktasına gelen terör örgütünün sınır ötesindeki unsurlarına can simidi atmak demektir.Irak ve Suriye tezkerelerine hayır demelerini yalan ve iftiralarla savunanların 'Kandil'i yak

Kabine Toplantısı Sonrası Erdoğan: 'Yüz Yüze Eğitim Devam Edecek, 40 Bin Yeni Sağlıkçı Alınacak'
s-dc948271a871c4db270b2aadf9cab865bae595

'Türkiye'nin sınır ötesi harekatları siyaset üstü bir konudur'

Bu tezkereye karşı çıkmak, bitme noktasına gelen terör örgütünün sınır ötesindeki unsurlarına can simidi atmak demektir.Irak ve Suriye tezkerelerine hayır demelerini yalan ve iftiralarla savunanların 'Kandil'i yakıp yıkmak'tan söz etmeleri omurgasızlık örneğidir.

Lütfü Türkkan tepkisi

(Lütfü Türkkan'a küfür tepkisi) Meclis çatısı altında bir dakika durmaya hakkı yoktur.Partinin grup başkanvekilliğinden veya genel başkan yardımcılığından ayrılması bu iş için bir çıkış yolu değildir. Bu siyasetçi müsveddesinin 'milletvekili' sıfatına ve o kutlu çatının altında bir dakika bile durmaya hakkı yoktur.'Genel Başkan'ın bu zatı partisinden ihraç etmesi gerekir.Kadın sivil toplum kuruluşlarına sesleniyorum. Siz ne iş yapıyorsunuz? Bir şehidin yakınına hakaret edildiğinde neden sokağa çıkmıyorsunuz?Bingöl'deki edepsizliğin sonuna kadar takipçisi olacak, bu şahsın en ağır bedelleri ödemesi için tüm hukuki imkanları kullanacağız.

Azerbaycan açıklaması

Yaklaşık 30 yıl süren işgali bitiren Karabağ zaferi dolayısıyla Azerbaycan halkını ve kardeşim Aliyev'i kutluyorum.Karabağ ve Azerbaycan topraklarının haksız, hukuksuz, ahlaksız işgali karşısında 30 yıl boyunca susanlar, dökülen kanın ve trajedilerin baş sorumlusudur.Yeni dönem Ermenistan'ı da yıllardır kendisini hapsettiği cendereden çıkartabilecek fırsatlar sunmaktadır.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER