Kadının çığlıkları bankayı inletti! Kocası, gözlerinin önünde kanlar içinde kaldı

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletine bağlı Bareilly şehrindeki Baroda bankasında korku dolu anlar yaşandı.

Kadının çığlıkları bankayı inletti! Kocası, gözlerinin önünde kanlar içinde kaldı

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletine bağlı Bareilly şehrindeki Baroda bankasında korku dolu anlar yaşandı. Geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen olayda, banka müşterisi Rajesh Kumar gündüz saat 11:00 sıralarında bankaya girmek istedi. Ancak güvenlik görevlisi Keshav Prasad Mishra, müşteri Rajesh Kumar'ın maskesiz olduğunu ve bu şekilde bankaya girmesinin mümkün olmadığını söyledi.

EŞİNİN YANINDA VURULDU

Rajesh Kumar, maske alıp yeniden bankaya geldi ancak güvenlik görevlisi bu sefer de öğle arası olduğu için Kumar'ı bankaya almadı. Yaşananların üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonucunda, güvenlik görevlisi belinden çıkardığı silahla Rajesh Kumar'a ateş etti. Bu sırada olay yerinde olan Kumar'ın karısı Priyanka da eşinin kanlar içinde yerde kaldığını gördükten sonra çığlık atmaya başladı.

Kadının çığlıkları bankayı inletti! Kocasını gözü önünde vurdu

"EL ARABASIYLA HASTANEYE KALDIRDIM"

Üzücü olayın ardından açıklamalarda bulunan Kumar'ın eşi Priyanka, kocasının bankanın ortasında silahla vurulduğunu, kendisinin acı içinde bağırmasına rağmen kimsenin yardımlarına koşmadığını, bankadakilerin yardım etmek yerine eşini izlemeyi tercih ettiklerini söyledi. Priyanka, son çare olarak bir el arabası bulduklarını ve eşini, el arabasıyla bizzat kendisinin hastaneye götürdüğünü anlattı.

BANKADAN AÇIKLAMA GELDİ

Üzücü olayın geçtiği bankadan da konuyla ilgili açıklama geldi. Baroda Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, yaşanan olayla ilgili Kumar ve ailesinden özür dilendiğini aktardı. Banka, Kumar'ın tüm tedavi masraflarının karşılanacağı bilgisini verirken, bir daha bu tür olayların yaşanmaması için de konu hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

Kadının çığlıkları bankayı inletti! Kocası, gözlerinin önünde kanlar içinde kaldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER