Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a: 'İstifa Et Demeyeceğiz'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yürekleri yetse Cumhurbaşkanı da istifa etsin diyecekler" sözüne yanıt verdi: "Demeyeceğiz çünkü cumhurbaşkanı seçilmiş, kayyum rektör ise siyasi gerekçe ön planda tutularak atanmış bir kişi." Boğazi.

Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a: 'İstifa Et Demeyeceğiz'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yürekleri yetse Cumhurbaşkanı da istifa etsin diyecekler" sözüne yanıt verdi: "Demeyeceğiz çünkü cumhurbaşkanı seçilmiş, kayyum rektör ise siyasi gerekçe ön planda tutularak atanmış bir kişi."

s-36d57193d905c26ce61bc9eaec06d5065423a0
Boğaziçi Üniversitesi'ne AKP'li Melih Bulu'nun atamasının ardından devam eden eylemlere yönelik tepkisini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Televizyon kanallarında 'Melih Bulu istifa etmelidir' diyorlar. Yürekleri yetse 'Cumhurbaşkanı da istifa etsin' diyecekler" dedi.

Detaylar

Erdoğan’dan Boğaziçi Açıklaması: 'Yürekleri Yetse Cumhurbaşkanı İstifa Etsin Diyecekler' -

"Seçilmiş cumhurbaşkanını sandıkta halkın takdirine sunacağız"

twitter.coms-d51cd674c6567451b2b257f1cf10567dd99755
Erdoğan'ın bu açıklamasına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Twitter hesabından şöyle yanıt verdi: "Demeyeceğiz çünkü cumhurbaşkanı seçilmiş, kayyum rektör ise siyasi gerekçe ön planda tutularak atanmış bir kişi. Bu nedenle 'Melih Bulu istifa' diyecek, seçilmiş cumhurbaşkanını ise sandıkta halkın takdirine sunacağız. Halkın iradesine saygı duymayanların anlamasını beklemek zor olsa da durum böyle."

Kaftancıoğlu'nun aksine Twitter'da açılan #Cumhurbaşkanıİstifa etiketine destek her geçen dakika artıyor

Erdoğan 'Yüreksizler' Demişti: Twitter Kullanıcıları #Cumhurbaşkanıİstifa Etiketini Başlattı -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Bir Şüpheli Ölüm Daha! 8. Kattan 'Düşen' Ayşe Özgecan Hayatını Kaybetti, Erkek Arkadaşı Gözaltında - Bilim de Destekledi! İHA'dan 'Aşağı Bakmak Sağlığı Tehdit Ediyor' Haberi - ODTÜ'lü Akademisyenlerden Boğaziçi'ne: 'Haklı İtirazınızı Sonuna Kadar Destekliyoruz'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER