Kahvaltı Sofranızı Lezzet Şölenine Dönüştürecek Nefis Domatesli Peynirli Kiş Nasıl Yapılır?

Kahvaltı için nefis bir alternatif olmakla birlikte günün her saatinde keyifle yiyeceğiniz muhteşem bir tarif! Kahvaltı Sofranızı Lezzet Şölenine Dönüştürecek Nefis Domatesli Peynirli Kiş Nasıl Yapılır?Kahvaltı Sofranızı Lezzet Şölenine Dönüştürecek Nefis Domatesli Peynir.

Kahvaltı Sofranızı Lezzet Şölenine Dönüştürecek Nefis Domatesli Peynirli Kiş Nasıl Yapılır?
Kahvaltı için nefis bir alternatif olmakla birlikte günün her saatinde keyifle yiyeceğiniz muhteşem bir tarif! Kahvaltı Sofranızı Lezzet Şölenine Dönüştürecek Nefis Domatesli Peynirli Kiş Nasıl Yapılır?Kahvaltı Sofranızı Lezzet Şölenine Dönüştürecek Nefis Domatesli Peynirli Kiş Nasıl Yapılır?

DOMATESLİ PEYNİRLİ KİŞ

115 gr soğuk tereyağı185 gr un1/2 TK tuz5 YK soğuk suİç harç için:4 domates1 SB krema1 SB beyaz peynir1/2 SB kaşar peyniri1 tutam kekikSoğuk tereyağı ve unu kırıntı haline getirirken dilerseniz mutfak robotu dilerseniz de çataldan yardım alabilirsiniz. Un, tereyağı ve tuzu kırıntı olana kadar karıştırın. Ardından birleşmesi için içerisine soğuk su ilave edin. Hamuru toparlayıp streç filme sarın ve buzdolabında 30 dakika bekletin. Daha sonra unlanmış tezgahta hamuru açın ve tart kalıbının üzerini kaplayın. Hamurun üzerine yağlı kağıt serin ve kuru baklagil dökün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 15-16 dakika pişirin. Beyaz peynir, kaşar peynir, krema ve kekiği karıştırın. Domatesleri soyun ve yuvarlak dilimleyin. Domatesleri kiş tabanına dizin ve üzerine peynirli karışımı dökün. 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER