Kameralar Kayıttaydı: Elinde Bıçakla Kafeye Giren Saldırgan Vurularak Öldürüldü

Dün akşam saatlerinde İstanbul Bayrampaşa'daki bir kafeye elinde bıçakla giren Bulgaristan uyruklu bir kişi, polis tarafından vurularak öldürüldü.

Kameralar Kayıttaydı: Elinde Bıçakla Kafeye Giren Saldırgan Vurularak Öldürüldü

Dün akşam saatlerinde İstanbul Bayrampaşa'daki bir kafeye elinde bıçakla giren Bulgaristan uyruklu bir kişi, polis tarafından vurularak öldürüldü. O anlara ilişkin görüntüler bugün ortaya çıktı. 

s-ff22a0d8cc05bf78fbd480af14c4c13fd7c0ab
DHA'nın aktardığına göre dün akşam saatlerinde Bulgaristan uyruklu 33 yaşındaki Milen Bahchevanov henüz bilinmeyen bir nedenle elindeki bıçakla Bayrampaşa'daki bir kafeye girdi. Kafenin üst katında birini rehin almaya çalıştığı belirtilen Bahchevanov, başarılı olamayınca sağa sola saldırarak kafeye ait malzemelerini kırmaya başladı.

Üst katta masa ve sandalyelerle barikat kurdu

s-6658ed0dd8d495e826850cc18329ac04a5cc10
Üst kata çıkan merdivenlere masa ve sandalyelerle barikat kuran Bahchevanov, kendisine müdahale etmek isteyenlerin yukarı çıkmasına engel oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce su sıkarak saldırganı etkisiz hale getirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Sonrasında polisler içeri girerek Bahchevanov'uı ikna etmeye çalıştı. Başarısız olan ekipler biber gazı kullanarak şüpheliyi etkisiz hale getirmeye çalıştı. Bahchevanov, biber gazı sıkıldığı sırada elindeki bıçağı rastgele savurdu ve 2 bekçiyi kolundan yaraladı.Bahchevanov'un elindeki bıçağı bırakmayarak saldırmaya devam etmesi üzerine polis ekipleri şüpheliyi vurarak etkisiz hale getirdi.

Uyarı: Görüntüler şiddet içeriyor!

Uyarı: Görüntüler şiddet içeriyor! Uyarı: Görüntüler şiddet içeriyor! 5e230b0450c90b881130267c.jpg
Hastaneye kaldırılan Bahchevanov tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay anına ilişkin başka bir görüntü

Olay anına ilişkin başka bir görüntü Olay anına ilişkin başka bir görüntü

Çantasından İncil , Meryem Ana heykeli ve Hz. İsa tablosu çıktı

s-755a6dcfd2e77c877d63505736817a9df82206
Yine DHA'nın aktardığına göre Milen Bahchevanov'in 14 Ocak günü Bulgaristan'dan Türkiye'ye Kırklareli'nden giriş yaptığı tespit edildi.Bahchevanov'un geldiği günden beri nerede konakladığı ve kimlerle iletişim kurduğu ise araştırılıyor. Saldırganın olayı gerçekleştirirken yanında bulunan çantasından ise İncil , Meryem Ana heykeli ve Hz. İsa tablosu çıktığı öğrenildi. Şüphelinin olayı gerçekleştirdiği restorana gelmeden önce bir lokantada yemek yediği ve ardından restorana giderek bu olayı gerçekleştirdiği belirlendi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER