Kar Yağışı Geri Geliyor: Meteoroloji Tarih Verdi

28 Ocak Perşembe günü İstanbul başta olmak üzere yurdun büyük kesiminde karla karışık yağmur ve kar yağışı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerinde, önümüzdeki hafta boyunca batı kesimlerde sürecek olan yağışların 28 Ocak Perşembe günü itibarıyla k.

Kar Yağışı Geri Geliyor: Meteoroloji Tarih Verdi

28 Ocak Perşembe günü İstanbul başta olmak üzere yurdun büyük kesiminde karla karışık yağmur ve kar yağışı tahmin ediliyor.

s-3895e87ce80ac9e413eedcded9be62af357f83
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerinde, önümüzdeki hafta boyunca batı kesimlerde sürecek olan yağışların 28 Ocak Perşembe günü itibarıyla kara dönüşmesi bekleniyor. Trakya ise kuvvetli rüzgârın etkisi altında olacak.Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporuna göre hafta sonu itibarıyla yurdun büyük bir bölümü yağışlı havanın etkisine girecek.

Ülkenin büyük kesiminde karla karışık yağmur etkili olacak

s-57f5d7f495c4dcaab0e5cbee1ff7e85c779ab7
Meteoroloji'nin orta vadeli tahmin haritasına göre, yurdun batı kesimlerinin 28 Ocak Perşembeden itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Haftaya perşembe günü İstanbul başta olmak üzere yurdun büyük kesiminde karla karışık yağmur ve kar yağışı öngörülüyor. Kavuklu Okul Müdürü, İsmet İnönü'yü Hedef Aldı: 'Bizi Kimler Temsil Etmiş, Yazık' - İstanbul’da Otobüsün Camını Kırıp Şoförü ve Oğlunu Darp Ettiler - Kilosu 100 Lira! Deve Sucuğunda Talep Patlaması
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER