Karakolda Hayatını Kaybetmişti: Birol Yıldırım ve Polislere Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Özel bir güvenlik şirketinde yönetici olarak çalışan Birol Yıldırım'ın, 5 Haziran gecesi gözaltına alınan mesai arkadaşının akıbetini öğrenmek için gittiği Esenyurt Polis Karakolu'nda ölü bulunmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Özel bir güvenlik şirketinde.

Karakolda Hayatını Kaybetmişti: Birol Yıldırım ve Polislere Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Özel bir güvenlik şirketinde yönetici olarak çalışan Birol Yıldırım'ın, 5 Haziran gecesi gözaltına alınan mesai arkadaşının akıbetini öğrenmek için gittiği Esenyurt Polis Karakolu'nda ölü bulunmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

s-cf895350f5c85e3a77cd6ba6f731726755d63c
Özel bir güvenlik şirketinde yönetici olarak çalışan Birol Yıldırım, 5 Haziran gecesi mesai arkadaşı Barış Uysal'ın, oğlu ile birlikte bir kavgaya karıştığını ve gözaltına alındığını öğrenmiş, Uysal'ın akıbetini öğrenmek için Esenyurt Polis Karakolu’na giden Yıldırım'ın ölüm haberi birkaç saat sonra ailesine ulaşmıştı.Emniyetten yapılan ilk açıklamada, Yıldırım'ın beklediği sırada fenalaştığı ve kalp krizi sonucu öldüğü söylenmişti.Ancak, Yıldırım ile birlikte mutfakta tutulan Barış Uysal ile oğlu Alihan Uysal'ın anlattıklarına göre, polis memurları tarafından darp edilmişti.

Olayla ilgili ortaya çıkan yeni görüntülere göre saat 23:00 sıralarında karakola gittiği anlaşılan Birol Yıldırım’ın, bekleme salonunun giriş kapısında bir polis memuru ile konuştuğu görülüyor.

Sözcü'den Fahrettin Öztürk'ün haberine göre karakolun ön nizamiye görüntülerinde saat 23:23 sıralarında Yıldırım'ın kalabalık bir polis grubu arasında olduğu ve memurlar tarafından itilerek dışarıya çıkarıldığı fark ediliyor. Tam kapıdan çıkmak üzereyken ise polislerin kol ve ensesinden tutup, belinden kavrayarak bu kez zorla karakola geri soktuğu kayıtlara yansıyor.Görüntülerde saat 00:02'de eline buz koyan genç polis memuru dikkat çekiyor. Eline buz koyan memurun, elini yumruk yaparak başka bir arkadaşına gösterdiği, arkadaşının ise aç kapa işareti yaptığı görülüyor.

Kamera olup olmadığı kontrol ediliyor...

s-2eea27eb3f1996c1fe1a375f71b4cab155c488
Görüntülerde, Yıldırım'ın tutulduğu mutfağın kapısının önünde saatler 01:01'i gösterdiği sırada çok sayıda polis memurunun olduğu ve içeri girip çıktıkları görülmekte.Aynı görüntüde sivil giyimli birinin, kapıyı açarak içeri doğru baktığı, ardından kameranın görmediği koridora geçtiği ve bir yandan bilgi alıp bir yandan telefonuna baktığı görülüyor. Halk Endişeli: İşte Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un Son Hali - Göbeklitepe Yakınında 11 Yeni Tepe Daha Keşfedildi - Yapılırken Pistlerin Kırıldığı Sahra Hastanesi İçin Önerge: 4 Milyar TL'lik Zararın Sorumlusu Kim?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER