Kardeşi Gözaltına Alınan Sedat Peker Açıklama Yaptı: 'Namusu Maaşı Kadar Olan Bürokratlar...'

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, YouTube'da yaptığı açıklamaların ardından kardeşinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi.  Peker videolarında faili meçhul cinayetlerden, uyuşturucu ticaretine kadar isim isim bürokratların ve şahısların karışt.

Kardeşi Gözaltına Alınan Sedat Peker Açıklama Yaptı: 'Namusu Maaşı Kadar Olan Bürokratlar...'

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, YouTube'da yaptığı açıklamaların ardından kardeşinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. 

s-2cb8aca0edde9b72b4db651abef6cbbab39da3
Peker videolarında faili meçhul cinayetlerden, uyuşturucu ticaretine kadar isim isim bürokratların ve şahısların karıştığı illegal işlerden bahsetmişti. Yaptığı açıklamaların ardından kardeşi Atilla Peker gözaltına alındı.

Twitter'dan tepki gösterdi: 'Neden sadece benim kardeşimi alıyorsunuz?'

"Devletin kutsallığına inanmış olan şahsım tarafından bunu söylemek çok acı. Ancak namusu maaşı kadar olan bazı bürokratlar; korkut ekenle mehmet ağarı neden gözaltına almıyorsunuz, sadece benim kardeşimi alıyorsunuz?" Sedat Peker'in Kardeşi Muğla'da Gözaltına Alındı! - İtalya'da Teleferik Faciası: 12 Kişi Yaşamını Yitirdi - 9,9 Puan: Sedat Peker'in Videoları IMDb'de Listelenmeye Başlandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER