Kılıçdaroğlu: Kredi kartı borçlarını üstleneceğiz

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı, devletimizin hazinesi bankalardan devralacak.

Kılıçdaroğlu: Kredi kartı borçlarını üstleneceğiz

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı, devletimizin hazinesi bankalardan devralacak. Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz. Borç altında ezilen vatandaşımız için kolaylaştırıcı ödeme çözümleri sunacağız. Kredi kartı borcunun sadece anaparası tahsil edilecek, o da 36 ay taksitle. Faizin tamamı silinecek" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Kredi kartı borcundan dolayı dara düşen vatandaşlarımız, bu çağrım size' notuyla bir video paylaştı.

'KREDİ KARTI BORÇLARINIZA KESİN ÇÖZÜM GETİRECEĞİM'

Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde bireysel kredi kartı borçlarının faizinin silinerek sadece ana paranın alınacağını ifade ederek, "Sevgili vatandaşlarım. Zor durumda olduğunuzu biliyorum. Borçlarınızı ödemekte büyük zorluklar çektiğinizi de biliyorum. İcra dairelerindeki milyonlarca dosyayı da biliyorum. İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğim. Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı, devletimizin hazinesi bankalardan devralacak. Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz. Borç altında ezilen vatandaşımız için kolaylaştırıcı ödeme çözümleri sunacağız. Kredi kartı borcunun sadece anaparası tahsil edilecek, o da 36 ay taksitle. Faizin tamamı silinecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız bu yükün altında ezilmekten kurtulacak. Rahat bir nefes alacak. Borç batağı yüzünden yuvalar dağılmayacak. Sevgili yurttaşlarım, 28 Mayıs artık bir seçimin ötesinde bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur. Vatanını seven, yarınını düşünen sandığa gelsin, oy versin" dedi.

Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağım

 

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 1 milyon TL'lik 'montaj' davası

 

Ümit Özdağ: İkinci turda Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararını aldık

 

Kılıçdaroğlu: Bir cumhurbaşkanı montajlara sığınamaz

 

Kılıçdaroğlu: 5 yıl ödemesiz, 20 yıl vadeli kredilerin sözleşmeleri yapıldı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER