Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Neyi anlamıyorsun?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Yüzde 25 olarak açıklanan memur ve emekli maaş oranlarındaki zammın yüzde 30'a çıkarılmasıyla ilgili Erdoğan'a "Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun?" diye soran Kıl

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Neyi anlamıyorsun?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Yüzde 25 olarak açıklanan memur ve emekli maaş oranlarındaki zammın yüzde 30'a çıkarılmasıyla ilgili Erdoğan'a "Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun?" diye soran Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Önce %25 zam de, sonra kork %30 de... Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun? Asgari ücrete yaptığın zammın aynısını buraya da yapacaksın. Neyi anlamıyorsun sen Erdoğan?"

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yüzde 25 olarak açıklanan memur ve emekli maaş oranlarındaki zammın bugün yüzde 30'a çıkarıldığını açıklamış; "Memur buluşmasına giderken bakanlarımıza yüzde 25 oranını daha da yukarı çıkaracak formüller bulma talimatını vermiştik. Dün ve bugün yürütülen çalışmalar sonucunda, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a kadar çıkartabileceğimiz imkanlar sağladık" ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Memur ve emekliye yüzde 30 zam

 

Memur, emekli, SSK ve Bağ-Kur'lunun zam oranı değişti

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER