Kızılay'a Bağışlanan Etler Otel Mutfağından Çıkmıştı: AKP'li Vekilden 'Haram Lokma' Savunması

Kızılay’ın dar gelirli vatandaşlar için hazırladığı konserve etlerin, AKP Bitlis milletvekili Cemal Taşar ile kardeşi Battal Taşar'a ait otelin mutfağına götürüldüğü yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Kızılay'a Bağışlanan Etler Otel Mutfağından Çıkmıştı: AKP'li Vekilden 'Haram Lokma' Savunması

Kızılay’ın dar gelirli vatandaşlar için hazırladığı konserve etlerin, AKP Bitlis milletvekili Cemal Taşar ile kardeşi Battal Taşar'a ait otelin mutfağına götürüldüğü yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Kızılay konservelerinin otel mutfağında neden bulunduğu konusuna değinmeyen vekil Cemal Taşar, "Boğazımızdan bugüne kadar haram lokma geçmedi. Allah haram lokma nasip de etmesin." dedi. s-f5e0e2613a10dd78ec4a263afce251ca8ba56f
Kızılay'a ait konserve etlerin Cemal Taşar ve kardeşi Battal Taşar'ın ortak olduğu otelin mutfağında görüldüğü iddiaları bugün çeşitli haber sitelerinde yer almış, sosyal medyada da tartışılan iddia bir hayli tepki çekmişti.

Kardeş Battal Taşar'ın aynı zamanda Tatvan Kızılay Şube Başkanı olduğu da belirtiliyordu.

s-a20e67ee0e3e46e92c6e5cafedd8c66aa0ca9e
İddiayı ortaya atan Bitlis News adlı yerel gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Sinan Aygül, iki gün önce kaleme aldığı yazısında, Malazgirt kutlamaları için Bitlis'e giden Devlet Bahçeli’yi "O eti yeme, haram olabilir" sözleriyle uyarmış ve söz konusu otelde çekilen bazı görüntüler paylaşmıştı.

Videoda otele ait buzdolabındaki Kızılay konserveleri görülüyor.

Videoda otele ait buzdolabındaki Kızılay konserveleri görülüyor. Videoda otele ait buzdolabındaki Kızılay konserveleri görülüyor. 5f4813ca5b9712602331ebe1.jpg
Konuya ilişkin ilk açıklamayı Twitter hesabından yapan Cemal Taşar, "Sevgili Dostlar, Mevlana ne güzel söylemiş, "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye." Ahmaklara verilecek cevap sukuttan ibarettir..." ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER