Konya'da Esnaf Masa ve Sandalyeleri Yaktı: 'Kongreler Lebalep Dolu, Virüs Sadece Bize mi Var?

Konya'daki Mevlana Meydan'ında toplanan bir grup esnaf masa ve sandalyeleri yaktı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 4 aydır kapalı olan lokanta esnafı Konya Mevlana Meydanı'nda masa ve sandalyeleri yaktı. Kanal 42'nin aktardığı bilgiye göre, şehrin "Çok Yüksek Riskli" i.

Konya'da Esnaf Masa ve Sandalyeleri Yaktı: 'Kongreler Lebalep Dolu, Virüs Sadece Bize mi Var?

Konya'daki Mevlana Meydan'ında toplanan bir grup esnaf masa ve sandalyeleri yaktı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 4 aydır kapalı olan lokanta esnafı Konya Mevlana Meydanı'nda masa ve sandalyeleri yaktı.

s-dbff74cfe1bf66e303f6f04539a4ed3134725f
Kanal 42'nin aktardığı bilgiye göre, şehrin "Çok Yüksek Riskli" iller arasında bulunması ve kademeli normalleşmeye geçilememesi dükkan sahiplerinin sabrını taşırdı.

Ödemelerini bir türlü yapamadıklarını belirten bazı esnaflar, hükümeti masa ve sandalyeleri yakarak protesto etti.

Ödemelerini bir türlü yapamadıklarını belirten bazı esnaflar, hükümeti masa ve sandalyeleri yakarak protesto etti.Ödemelerini bir türlü yapamadıklarını belirten bazı esnaflar, hükümeti masa ve sandalyeleri yakarak protesto etti. Açıklamalarda bulunan esnaflar "AKP kongreleri lebaleb doluyken, virüs sadece esnafa mı var?" diye konuştu.AKP kongrelerinde salonların sonuna kadar dolu olduğunu belirten lokantacılar " Koronavirüsün tek sorumlusu biz miyiz? Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Dükkanlarımızın bir an önce açılmasını istiyoruz, evimize ekmek götüremez olduk" dedi. PTT Memurundan 4 Milyon Liralık Vurgun - Devlet Bahçeli Yeniden MHP Genel Başkanı Seçildi - Edirnekapı Şehitliği'ne Giden İmamoğlu'na Tepki: 'Burası Pervin Buldan ile Ağaç Diktiğin Park Değil'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER