Konya Katliamı Protestosunu Takip Eden Gazetecilere Kimliği Belirsiz Kişiler Saldırdı, Gasp Etmeye Çalıştı

Konya'daki katliama karşı Şişhane'de yapılan eylemi takip eden gazetecilere bir grup saldırdı.

Konya Katliamı Protestosunu Takip Eden Gazetecilere Kimliği Belirsiz Kişiler Saldırdı, Gasp Etmeye Çalıştı

Konya'daki katliama karşı Şişhane'de yapılan eylemi takip eden gazetecilere bir grup saldırdı. Eylemin ardından Kasımpaşa'nın ara sokaklarına giren kitleye saldıran kişiler gazetecileri darp etti, telefonlarını gasp etmek istedi.

s-786ba21510854f9e26ce1547ef1e5daac386a0
Konya’daki aynı aileden 7 kişinin katledildiği saldırıya karşı karşı Şişhane’de yapılan eyleme katılan yurttaşlara ve eylemi takip eden gazetecilere kimliği belirsiz bir grup saldırdı.

Eylemin ardından Kasımpaşa’nın ara sokaklarına giren kitleye saldıran kişiler gazetecileri darp etti, telefonlarını gasp etmek istedi

Eylemin ardından Kasımpaşa’nın ara sokaklarına giren kitleye saldıran kişiler gazetecileri darp etti, telefonlarını gasp etmek istediEylemin ardından Kasımpaşa’nın ara sokaklarına giren kitleye saldıran kişiler gazetecileri darp etti, telefonlarını gasp etmek istedi

Ara sokaklarda bekleyen şahıslar demir sopalarla kalabalığa saldırdı.

s-b0d36e074f37f67080bec661099bfc555d4566

Saldırıyı görüntüleyen gazetecileri hedef alan faşistler Sendika Org’dan Derya Saadet ve Ceylan Bulut’u, Özgür Gelecek’ten Taylan Öztaş’ı, MA’dan Enes Sezgin ve Rojin Altay’ı ve Fersude’den Hayri Tunç’u darp etti.

Saldırıyı görüntüleyen gazetecileri hedef alan faşistler Sendika Org’dan Derya Saadet ve Ceylan Bulut’u, Özgür Gelecek’ten Taylan Öztaş’ı, MA’dan Enes Sezgin ve Rojin Altay’ı ve Fersude’den Hayri Tunç’u darp etti.Saldırıyı görüntüleyen gazetecileri hedef alan faşistler Sendika Org’dan Derya Saadet ve Ceylan Bulut’u, Özgür Gelecek’ten Taylan Öztaş’ı, MA’dan Enes Sezgin ve Rojin Altay’ı ve Fersude’den Hayri Tunç’u darp etti.

Kaynak: Sendika.org

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER