Korkutan Varyant İsrail'de de Tespit Edildi

"Yeni mutasyonu anlamak birkaç hafta sürecek" Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Christian Lindmeier, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı açıklamada, araştırmacıların B.1.1.529 mutasyonunun etkisini anlamasının birkaç haft.

Korkutan Varyant İsrail'de de Tespit Edildi
s-41f4c1591558922aede2de872cd3148c8d1cb6

"Yeni mutasyonu anlamak birkaç hafta sürecek"

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Christian Lindmeier, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı açıklamada, araştırmacıların B.1.1.529 mutasyonunun etkisini anlamasının birkaç hafta süreceğine dikkat çekti. Lindmeir, 'Araştırmacılar, mutasyon ve bu mutasyonun ne kadar bulaşıcı veya ölümcül olduğu konusunda daha fazla bilgi edinmek için çalışıyorlar. Yeni mutasyonu anlamak birkaç hafta sürecek' ifadelerini kullandı.

Birçok ülke, Güney Afrika ülkelerine uçuşlarını durduruyor

B.1.1.529'un tespit edilmesini ardından birçok ülkede yetkililer harekete geçerek, seyahat kısıtlamalarını sıkılaştırıyor. Aralarında İngiltere ve Singapur'un da bulunduğu çok sayıda ülke, Güney Afrika ülkelerine olan uçuşlarını durdurma kararı aldı. Dünyayı Alarma Geçiren 'Nu Varyantı' Avrupa'ya Sıçradı!
DSÖ'yü Acil Toplatan ve Kısıtlamaları Geri Getirmesi Konuşulan Yeni ‘Nu Varyantı’ Hakkında Neler Biliyoruz?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER