Koronavirüs İnsan Yapımı mı Doğal Olarak mı Oluştu? Wuhan Laboratuvarı'ndaki Bilim İnsanı Konuştu

Koronavirüsün (Kovid-19) sızdığı iddiaları ile gündemden düşmeyen Wuhan Laboratuvarı'ndaki son yabancı bilim insanı Danielle Anderson ilk defa konuştu.

Koronavirüs İnsan Yapımı mı Doğal Olarak mı Oluştu? Wuhan Laboratuvarı'ndaki Bilim İnsanı Konuştu

Koronavirüsün (Kovid-19) sızdığı iddiaları ile gündemden düşmeyen Wuhan Laboratuvarı'ndaki son yabancı bilim insanı Danielle Anderson ilk defa konuştu. Anderson sızıntı iddiaları ile ilgili ezber bozan açıklamalara imza attı.

s-5e6498121a8aea43708eb67fabb481fce1339f
Koronavirüs yaklaşık 2 yıldır hayatımızda. Ancak virüsün nasıl ve nereden çıktığı konusunda hala bilim dünyası hemfikir olabilmiş değil. Son dönemde virüsün Wuhan'daki laboratuvardan sızdığına dair yeni kanıtların çıkması ile birlikte gözler buraya çevrilmiş durumda.Bu iddia ile ilgili neredeyse her gün yeni bir gelişme yaşanırken Wuhan Laboratuvarı'ndaki son yabancı bilim insanı Danielle Anderson ilk defa konuştu. Hürriyet'in haberine göre Anderson, sızıntı iddiaları ile ilgili ezber bozan açıklamalarda bulundu.Anderson, röportajında, söz konusu laboratuvarın iddiaların aksine benzerleri ile aynı şekilde çalışan bir tesis olduğunun altını çizdi. Virüsün ilk yayılmaya başladığı 2019'da bu laboratuvarda bulunan virüs uzmanı, yine iddiaların aksine tanıdığı hiçbir meslektaşının hasta olmadığını belirtti.

"Salgının doğal yollarla hayatımıza girdiğini düşünüyorum"

s-ac706ee78a0a824d5538f02ad098619fe172e9
Wuhan'daki laboratuvarı 'normal bir yer' olarak tanımlayan Anderson, 'İnsanlar hasta olsaydı ben de hasta olurdum ama olmadım' dedi. Anderson daha sonra yaptırdığı kapsamlı test sayesinde virüse hiç yakalanmadığını öğrendiğinin de altını çizdi.Koronavirüsün laboratuvarda sızma ihtimalinin araştırılması gerektiğini belirten Anderson, salgının doğal yollarla hayatımıza girdiğini düşündüğünü belirtti.Virüsün doğru zamanda doğru yerde bulunduğunu belirten Anderson, 'Felaketin oluşması için yan yana geldi' dedi.

Çin'in korona belgelerindeki şoke eden ifadeler

s-8d7f09a9ffd89620ecb88782ac89f6f6619f3c
Önceki haftalarda ise Çin'in 'Koronavirüs belgeleri' ABD'li yetkililer tarafından ele geçirilmiş ve Çin'in sır gibi sakladığı proje deşifre olmuştu.ABD basınında geniş yer bulan söz konusu belgelere göre, Çinli bilim adamları son altı yıldır koronavirüs dahil biyolojik ve genetik silahlar üzerinde araştırmalar yürütüyor.Söz konusu belgelerde bu proje bir savaş durumunda 'zaferin temel silahı' olarak adlandırılıyor ve detaylı incelemeler sunuyor. Belgelerde Üçüncü Dünya Savaşı'nın beklenenin aksine kimyasal ve nükleer silahlar ile değil, biyolojik silahlar ile yapılacağı tezi yer alıyor.

'Zafer için temel silah'

s-aa6c62979d561fd331e00ae0752e556ed873f0
ABD tarafından Japonya'nın Hiroşima ve Nagazaki kentlerine atılan iki atom bombasına atıfta bulunan belgelerde biyolojik silahların yeni bir dünya savaşında 'zafer için temel silah' olacağının altı çiziliyor.Halk Kurtuluş Ordusu'nda görev alan bilim adamlarının hazırladığı dosya, hastalıkların 'daha önce hiç görülmemiş bir şekilde' silah yapmak için manipüle edilmesini incelediğini iddiası yer alıyor.Belgelerde biyolojik silahların maksimum etkiyi göstermesi için gereken koşullar da özetleniyor. Belgelerde 'biyolojik saldırı gece veya şafak vakti sabit rüzgar yönü olduğu zamanda yapılmalı' ifadesi yer alıyor. Kadıköy'de 4 Katlı Binada Yangın: 1 Ölü - MSB Duyurdu! Türkiye Sınırında Çırılçıplak Bulundular - Her Masada Varız! Türkiye, Sahte ve Taklit Ürün Ticaretinde En Büyük Paya Sahip 3. Ülke
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER