Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan Kadir Şeker İçin Tutukluluğa Devam Kararı Verildi

Konya'da, sevgilisine zor uygulayan Bağımsızlık Duran'ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 20 yaşındaki Kadir Şeker koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan Kadir Şeker İçin Tutukluluğa Devam Kararı Verildi

Konya'da, sevgilisine zor uygulayan Bağımsızlık Duran'ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 20 yaşındaki Kadir Şeker koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Şeker'in testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Bugün ilk önce başat karşısına meydana çıkan Şeker, duruşmaya SEBGİS sistemi ile katıldı. Duruşma heyeti, mevcut delilleri göz önüne alarak, Kadir Şeker'in tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 24 Haziran'a erteledi.

s-9772261bd2828790b46c217de30c6f801e8201
DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Konya'da sevgilisi Ayşe D.'ye (35) şiddet uygulayan Bağımsızlık Duran'ı (32) engellemek istediği sırada kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.Şeker'e yapılan koronavirüs testi fazla çıktı.

Duruşma, tutukluluğun devamına karar verdi

s-7b8e92b895ffcd8d8aeabc8b4c548a5ebd8b8e
Duruşmaya, Kadir Şeker, cezaevinden SEGBİS ile katıldı. Eldiven ve maske takan Şeker, önceki ifadelerini bitmiş ettiğini, savunmasını ayrıntılı olarak yüz yüze yapmak istediğini ve tahliyesini istek ettiğini söyledi. Hem afiyet durumunun iyi olduğunu ve yapılan Covid-19 testinin fazla çıkması üstüne başka bir koğuşta karantinaya alındığını açıklama etti.Mahkeme heyeti, mevcut delilleri göz önüne alarak, Kadir Şeker'in tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 24 Haziran'a erteledi. Mahkeme heyeti hem Şeker'in tutukluluk halinin 27 Mayıs günü dosya üzerinden incelenmesini de karara bağladı.

Şeker'in abisi: 'Cezaevinde pozitif bir birey ile temasta bulunduğu için, deneme yapılmak üzere hastaneye gönderildi' demişti

s-840c01a1a645ea70492ff47fb7d394e080be84
Şeker'in ağabeyi Fatih Hidayet Şeker konuyla ilgili şunları söylemişti:
"Kardeşim Kadir bugün sabahleyin saatlerinde koronavirüs şüphesiyle Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Test yapılacakmış.Cezaevinde artı bir kişi ile temasta bulunduğu için kararsızlık üzerine test tamamlanmak için hastaneye gönderildi. Kardeşimin can güvenliğinin olduğu bir durumda tutuklu olarak yargılanmasının doğru olmadığını düşünüyoruz. İyileştiği durumda bile yeniden cezaevine döndüğünde yeniden benzer kişilerle temasta bulunacak. Şu lahza deneme sonucu bekliyoruz"

Şeker için hazırlanan iddianamede 18 yıla dek hapsi isteniyor.

Kadir Şeker İçin İddianame Hazırlandı: 18 Yıla Dek Hapis Cezası İstendi -

Öldürülen Duran'ın annesi, olayın bilinçli bir canice olduğunu söyledi.

Kadir Şeker'in Öldürdüğü Özgürlük Duran’ın Annesi Konuştu: 'Bilinçli Bir Ceza Olduğunu Düşünüyorum' -

Ne olmuştu?

Bir Kadının Hayatını Kurtarmak İsterken 'Katil' Olan Genç Gündemde: #KadirİçinAdalet
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER