Koronavirüsün vurduğu İran'dan çok vahim görüntüler! Hastanedeki cesetler dikkat çekti

İran'da koronavirüsün en yaygın olduğu bölge olan Kum'da çekilen bir video, ülkede koronavirüsün karşısında yaşanan çaresizliği gözler önüne serdi. YERLERDE ONLARCA CESET VAR Sosyal medyada yayınlanan videoda, Kum şehrinden gelen görüntüler hiç iç açıcı görünmüyor.

Koronavirüsün vurduğu İran'dan çok vahim görüntüler! Hastanedeki cesetler dikkat çekti

İran'da koronavirüsün en yaygın olduğu bölge olan Kum'da çekilen bir video, ülkede koronavirüsün karşısında yaşanan çaresizliği gözler önüne serdi.

YERLERDE ONLARCA CESET VAR

Sosyal medyada yayınlanan videoda, Kum şehrinden gelen görüntüler hiç iç açıcı görünmüyor. Bir sağlık görevlisinin çektiği videoda, hastanenin içerisinde yerlerde ve masaların üzerinde onlarca ceset görünüyor. Sağlık görevlisi videoda koronavirüsten ölen kişiler için yer bulunamadığını ve ölülerin hastanelerde biriktiğini söylüyor.

"HÜKÜMET GERÇEK SAYILARI GİZLİYOR" İDDİASI

Sağlık görevlisi, İran hükümetinin gerçek sayıları gizleyerek felaketin büyüklüğünü insanlardan saklamak istediğini iddia ediyor.

ÖLÜ SAYISI 3 BİN 116 KİŞİYE ULAŞTI

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı 90 bini geçti.

Covid-19 salgınında 3 bin 116 kişi hayatını kaybetti. Çin ana karasında 2 bin 943, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde 2, İran'da 77, İtalya'da 79, Güney Kore'de 28, Japonya'da 12, Fransa'da 3, ABD'de 6, Avustralya, Tayland, Tayvan ve Filipinler'de de birer kişi Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

İran'da 54 bin tutuklu ve hükümlü koronavirüs sebebiyle geçici olarak serbest bırakıldıİran'da 54 bin tutuklu ve hükümlü koronavirüs sebebiyle geçici olarak serbest bırakıldı İtalya'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 79'a yükseldiİtalya'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 79'a yükseldi Muğla ve Sivas'ta koronavirüs paniği! Hastanelerde seferberlik ilan edildiMuğla ve Sivas'ta koronavirüs paniği! Hastanelerde seferberlik ilan edildi Koronavirüs kaç can aldı? Hangi ülkede kaç kişi koronavirüs nedeniyle öldü?Koronavirüs nedir? Coronavirus belirtileri nelerdir? Koronavirüs tedavisi nasıl yapılır? Koronavirüs hakkında merak edilenler ve sıkça sorulan sorular

Haber Videosu

: İran'da devletin koronavirüsten ölenlerin sayısını gizlediği iddia edildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER