Küçükyumuk Ailesi Hâlâ Enkazın Altında

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde tamamen yıkılan Doğanlar Apartmanı'nda yaşayan Küçükyumuk ailesinden henüz haber alınamadı. 17 binanın yıkılmasına ve onlarca binanın hasara uğramasına neden olan depremin ardından enkaz bölgelerinde arama kurtarma çalış.

Küçükyumuk Ailesi Hâlâ Enkazın Altında

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde tamamen yıkılan Doğanlar Apartmanı'nda yaşayan Küçükyumuk ailesinden henüz haber alınamadı.

s-c504208896c3aab6c813214bd74beb1d62995b
17 binanın yıkılmasına ve onlarca binanın hasara uğramasına neden olan depremin ardından enkaz bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.Ekiplerin yoğun olarak çalıştığı Mansuroğlu Mahallesi’ndeki 21 daireli Doğanlar Apartmanı enkazından yaralılar çıkarılmaya devam ediyor.İHA'nın haberine göre binanın 5. katında yaşayan Küçükyumuk ailesi göçük altında. Mert Küçükyumuk ve Eda Küçükyumuk çifti ile küçük çocukları Ateş’ten henüz bir haber alınamadı.

Doğanlar Apartmanı'nda anne Seher Perinçek'le 3 çocuğu enkazdan kurtarılmış, bir çocuğu için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilmişti.

23 Saat Sonra Mucize Kurtuluş: Anne ve 3 Çocuğu Enkazdan Sağ Çıkarıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER