Mağdurları İntihar Etmişti: 135 Yıl Hapisle Yargılanan Bitcoin Safiye Dolandırdığı İnsanları Suçladı

Can güvenliğinin olmadığını söyledi Safiye Gökçe ve eşi Oğuzhan Yüce, can güvenliklerinin olmadığı gerekçesiyle duruşmaya Nazilli Adliyesi’nden SEGBİS ile katıldı.

Mağdurları İntihar Etmişti: 135 Yıl Hapisle Yargılanan Bitcoin Safiye Dolandırdığı İnsanları Suçladı
s-b2078c6e7124bf42ca989cfc82f462fcdedd7e

Can güvenliğinin olmadığını söyledi

Safiye Gökçe ve eşi Oğuzhan Yüce, can güvenliklerinin olmadığı gerekçesiyle duruşmaya Nazilli Adliyesi’nden SEGBİS ile katıldı. Duruşmada 13 mağdur ile tarafların avukatları hazır bulundu. Yüce çifti, el yazısıyla yazdıkları 39 sayfadan oluşan savunmalarını avukatları aracılığıyla mahkemeye teslim etti. Kimseyi dolandırmadığını belirten Safiye Gökçe Yüce, '26 ay boyunca hiç ihlal gerçekleştirmeden, adaletin bana uygun gördüğü cezanın gerekliliğini yerine getirerek tüm saldırılara, tehditlere, hakaretlere cevap vermeden şahsıma, aileme, çocuklarıma ve akrabalarıma yapılanları susup sineye çekerek mahkeme gününü bekledim. Adalet elbet yerini bulacaktır dedim. Eksik evrakların tamamlanmasıyla yaşadığım süreçte bana yapılan haksızlıkları da beyan ederek suçsuzluğumun adalet önünde gerçekleşmesini temenni ederim” dedi.

'Kazananlar sustu, kaybedenler dolandırıldım dedi'

Safiye Gökçe Yüce, savunmasının devamında bu işlerle amatörce uğraştığını herkesin bildiğini söyledi. Kazananların sustuğunu ancak zarar edenlerin kendilerini dolandırmakla suçladığını belirten Safiye Gökçe Yüce, 'Müştekilerin tamamı benim bu işte amatör olarak uğraştığımı biliyordu. Elde ettiğim karları kendilerine ödedim. Zarar edenler olmuştur. Ancak kar edenler bu işe sesini çıkarmamış zarar edenler ise benim onları dolandırdığımı söylemişlerdir. Beyan ve suçlamaları kabul etmiyorum. Ben tamamen iyi niyet esası ile hareket ettim. Mahkemeniz tarafından yeniden inceleme yapılmasını istiyorum. Üzerime atılı suçu işlemedim” diye konuştu.Mağdurların ifadelerinin ardından duruşma 7 Haziran 2022 tarihine ertelend

'Bitcoin Safiye' Mağduruymuş: Balıkesir'de Bir Kişi İntihar Etti

Balıkesir'de bir hastanede sağlık görevlisi olarak görev yapan 40 yaşındaki adam evind... 23 23 Kasım 2019
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER