Maliye Bakanı Elvan Görevine Başladı, Devir Teslim Töreni Olmayacak

Berat Albayrak'ın istifasının ardından Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Lütfi Elvan görevine başladı. Elvan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,"Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle görevime başladım.

Maliye Bakanı Elvan Görevine Başladı, Devir Teslim Töreni Olmayacak

Berat Albayrak'ın istifasının ardından Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Lütfi Elvan görevine başladı.

s-455ca24c64b44447212ba16d58c6689680b171
Elvan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,"Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle görevime başladım. Bu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.Maliye Bakanı, halefi Albayrak için de "Milletimize bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyorum. Rabb'im hayırlı hizmetlere vesile kılsın" değerlendirmelerinde bulundu.

"Berat Bey'in sağlık problemleri nedeniyle devir teslim töreni yapılmayacak"

s-6a8e0daac8fc6f2c26bdea76d304406903895e
Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı iken Berat Albayrak'tan boşalan koltuğa getirilen Lütfi Elvan, devir teslim töreninin ise yapılmayacağını söyledi.TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna veda konuşması yapmaya gelirken bir gazetecinin "Devir teslim töreni gerçekleştirilecek mi?" sorusuna Elvan, "Berat Bey'in sağlık problemleri nedeniyle maalesef onu gerçekleştiremeyeceğiz. Kendisiyle görüştüm. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ettim. O da bize görevimizde başarılar diledi." karşılığını verdi.

İlginiz çekebilecek diğer haberler

Putin'den Dağlık Karabağ Açıklaması: Uzun Vadeli Barış Umuyoruz - Murat Övüç'e Ait Lüks Villada Hırsızlık İddiası: 147 Bin Dolar, 4 Yüzük, 2 Bilezik ve 4 Saat Çalındı - Trafiğe Çıkması Yasak Olan Forklift Can Alıyordu: Küçük Kızın Kafasına 80 Dikiş Atıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER