Manavgat'taki Yangından Etkilenen Hayvanlar İçin Seferberlik: Canbulan Yardıma Koşuyor

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını sırasında yaralanan hayvanların tedavisi için çalışmalar devam ediyor.

Manavgat'taki Yangından Etkilenen Hayvanlar İçin Seferberlik: Canbulan Yardıma Koşuyor

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını sırasında yaralanan hayvanların tedavisi için çalışmalar devam ediyor. Tam teşekküllü hayvan ambulansı Canbulan, yaralı olarak kurtulan hayvanların bakım ve tedavisinde koordinasyonu sağlıyor.

s-f98c77197763b2cf8fbc78be39fa8b8a9b3310
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaralı veya yardıma muhtaç sokak hayvanlarına acil müdahalede kullandığı tam teşekküllü hayvan ambulansı Canbulan, Manavgat'taki orman yangınında yaralı olarak kurtulan hayvanların bakım ve tedavisinde koordinasyonu sağlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, tam teşekküllü hayvan ambulansı Canbulan'ın Manavgat'taki yangından sağ kurtulan yaralı hayvanların hayata tutunmasına yardımcı olduğu belirtildi.

s-db3349e027c964e812ee7684fa88459257d2d0
Buna göre; "Canbulan, yangın bölgesinde evcil hayvanlar, yaban hayvanları, sokak hayvanları ve çiftlik hayvanlarından zarar görenlere acil müdahale ve destek faaliyetlerini sürdürüyor. Canbulanın içerisinde, defibrilatör cihazı, oksijen vakum sistemi, mekanik ventilasyon ve aspirasyon cihazı, yoğun bakım kuvözü, hasta başı monitörü ile hayvanlara acil durumlar için ilk müdahale yapılabilecek şekilde ilaçlar ve tıbbi malzemeler mevcut."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER