Mandalina İle Yapabileceğiniz En Hafif Tatlı: Mandalinalı Sütlü Tatlı! Mandalinalı Sütlü Tatlı Nasıl Yapılır?

Mevsimin en minnoş lezzeti: Mandalina! Bu sefer mandalina lezzetini sütlü bir tatlıyla birleştirdik herkes bayıldı! Mandalina İle Yapabileceğiniz En Hafif Tatlı: Mandalinalı Sütlü Tatlı! Mandalinalı Sütlü Tatlı Nasıl Yapılır?Mandalina İle Yapabileceğiniz En Hafif Tatlı: Manda.

Mandalina İle Yapabileceğiniz En Hafif Tatlı: Mandalinalı Sütlü Tatlı! Mandalinalı Sütlü Tatlı Nasıl Yapılır?

Mevsimin en minnoş lezzeti: Mandalina! Bu sefer mandalina lezzetini sütlü bir tatlıyla birleştirdik herkes bayıldı! Mandalina İle Yapabileceğiniz En Hafif Tatlı: Mandalinalı Sütlü Tatlı! Mandalinalı Sütlü Tatlı Nasıl Yapılır?Mandalina İle Yapabileceğiniz En Hafif Tatlı: Mandalinalı Sütlü Tatlı! Mandalinalı Sütlü Tatlı Nasıl Yapılır? MANDALİNALI SÜTLÜ TATLIMandalina sosu:1 SB mandalina suyu3 TK nişasta3 YK şeker1 çimdik tuz

Muhallebisi için:

2,5 SB süt1/2 SB şeker2 YK un1 yumurta1 YK tereyağı1 TK vanilyaMandalina sosu için gerekli malzemeleri sos tenceresine dökün ve karışım kıvam alana kadar çırparak pişirin. Muhallebi yapımı için sütü, unu, yumurtayı, nişastayı ve şekeri karıştırarak pişirin. muhallebi kıvam aldıktan sonra içerisine 1 yemek kaşığı tereyağı ve vanilyayı döküp eriyene kadar karıştırın. Daha sonra kapların içerisini ıslatın. Mandalina sosunu ve muhallebiyi döküp soğutun.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER