Mansur Yavaş'tan Sanatçılara Nefes Aldıracak Proje: '25 Tiyatroyla Anlaştık, Oyunlar ABB TV'den Yayınlanacak'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren özel tiyatrolara nefes aldıracak bir projeye imza attı.  Başkan Mansur Yavaş, kentteki 25 tiyatro ile anlaşarak oyunları ABB TV'den yayınlama kararı aldıklarını duyurdu.Yavaş, "Bu süreçte oyunları.

Mansur Yavaş'tan Sanatçılara Nefes Aldıracak Proje: '25 Tiyatroyla Anlaştık, Oyunlar ABB TV'den Yayınlanacak'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren özel tiyatrolara nefes aldıracak bir projeye imza attı. 

s-4cc55920b2840af211e487d56bb89cce55ae09
Başkan Mansur Yavaş, kentteki 25 tiyatro ile anlaşarak oyunları ABB TV'den yayınlama kararı aldıklarını duyurdu.Yavaş, "Bu süreçte oyunlarını izleyerek sanatçılarımıza destek olabilirsiniz" dedi..

Ayrıca bakınız

Financial Times Yazdı: 'Mansur Yavaş Sosyal Yardımlarla Star Gibi Sivrildi' - Helal Olsun Sana Başkanım! Depremden Etkilenen Hayvanları Unutmayan Mansur Yavaş, İzmir'e Çuval Çuval Mama Götürdü - Müzisyenler İsyan Etti: 'Vereceğiniz 1000 TL İçin Bir Sürü Prosedür İstiyorsunuz, En Büyük Destek Yavaş'tan' - İcraatlarıyla Sosyal Medyanın Kalbinde Taht Kuran Başkan Mansur Yavaş'a Sevgisini Haykırarak İlan Eden Kişiler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER