Marmaris Belediye Başkanı: 'Yanan Alan İmara Açılmayacak'

Marmaris Belediye Başkanı dün meydana gelen yangında kül olan ormanlık alanın imara açılmayacağını söyledi. Marmaris'in İçmeler Mahallesi'nde çıkan ve Orman İşletme personeli Görkem Hasdemir'in hayatını kaybettiği orman yangınının yarattığı yıkım bugün net şekilde.

Marmaris Belediye Başkanı: 'Yanan Alan İmara Açılmayacak'

Marmaris Belediye Başkanı dün meydana gelen yangında kül olan ormanlık alanın imara açılmayacağını söyledi.

s-e8a11a79bca7cfc21047dbb8464fc2f861f0e3
Marmaris'in İçmeler Mahallesi'nde çıkan ve Orman İşletme personeli Görkem Hasdemir'in hayatını kaybettiği orman yangınının yarattığı yıkım bugün net şekilde görüntülendi.

"Görkem Hasdemir adına hatıra ormanı oluşturmayı teklif edeceğiz"

s-75c8b50c12d279fff419d4595117dd296041c0
BirGün'ün aktardığına göre, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:“ Birçok kişinin yangın bölgesinin geleceğine dair endişeleri olduğunu biliyoruz. Turizm bölgelerinde yangın olduğu zaman imara açılacak mı düşüncesi ortaya çıkar. Ama ben şunu söylüyorum; yanan orman alanına herhangi bir inşaat ve yapı yapılması kesinlikle söz konusu değildir. Asla imara açılmayacaktır. Kurumlarla el ele verip yanan alanın tekrar küllerinden doğması için kampanya başlatacağız. Görkem Hasdemir adına hatıra ormanı oluşturmayı teklif edeceğiz.” Marmaris'te Orman Yangını: Alevlerin Arasında Kalan Bir Orman İşçisi Can Verdi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER