MASAK, Thodex'in Hesaplarına Bloke Koydu

MASAK Thodex'in Türkiye'de finansal kuruluşlarında bulunan hesaplarına dün itibarıyla bloke koydu. Türkiye’nin en büyük üçüncü kripto para borsası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, siteyi kapatıp yurt dışına çıktı. 20 Nisan’dan bu yana hizmet vermeyen kripto para borsas.

MASAK, Thodex'in Hesaplarına Bloke Koydu

MASAK Thodex'in Türkiye'de finansal kuruluşlarında bulunan hesaplarına dün itibarıyla bloke koydu.

s-d1dd93cf4759644e4e4ad96d027ea6bd727d4b
Türkiye’nin en büyük üçüncü kripto para borsası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, siteyi kapatıp yurt dışına çıktı. 20 Nisan’dan bu yana hizmet vermeyen kripto para borsasında 10 milyar dolara yakın bir paranın yer aldığı iddia ediliyor. MASAK Thodex'in Türkiye'de finansal kuruluşlarında bulunan hesaplarına dün itibarıyla bloke koydu.

Devir işlemleri tamamlanana kadar

s-3c46c362bd64f04fef2efd2db26bd427eb3c16
Thodex’ten yapılan açıklamaya göre bir kuruluşun şirkete yatırım yapmak istemesi nedeniyle tekliflerin değerlendirilme aşamasına geçildiği belirtildi. Açıklamada, devir işlemleri tamamlanana kadar kripto para alım ve satımına yönelik işlemlerin durdurulduğu, devir sürecine kadar ise kullanıcıların bilgilendirileceği, internette yer alan olumsuz haberlere ise itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.400 bin kullanıcıya sahip kripto para borsasının sahibi tüm bu açıklamalardan sonra ise yurt dışına giderken görüntülenmişti.

İlk açıklama gelmişti

Kayıplara Karışan Thodex Kurucusu Faruk Fatih Özer Yazdığı Mektupla Suskunluğunu Bozdu!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER